tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
mozda samo ne zeli razmisljati o konkurencijiTrojanka, zamisli onda koliko je moj momak zaljubljen u menekad sam mu u onome prelepa
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda samo ne zeli razmisljati o konkurencijiTrojanka, zamisli onda koliko je moj momak zaljubljen u menekad sam mu u onome prelepa
![]()
![]()
Meni se ovo uopste ne svidja. Ne idu helanke na tvoju visinu i gradju,naoricto na ove cizme koje te skrate jos vise. Bolje da nosis suknjice.

ti si lepa, a ja ne volim crveni odsjaj u kosi ( podseca me na Zoicu Brunclik)... samo hladne boje
... ne volim ni ja crveni odsjaj, ali kako sam sijeda kao ovca (od mladih mi 12 godinica
), a imam zelju da konacno prvi put u zivotu pustim kosu, kana mi je jedina opcija...farbe mi sprze kosu...a probala sam X..."idealna" boja mi je pepeljasto smedja, smrc...

suska,preslatka si, sva si u ocima.a sto ti se ova prilepila za grudi?

i što ti se ne vide zubići?![]()

Narcis fotkanje frisko kanirane kose...mamine sinoc...i moje ceveras...i pustanje shishki, tj. iste u pokusaju (ish makaze, ish...)....![]()
Narcis fotkanje frisko kanirane kose...mamine sinoc...i moje ceveras...i pustanje shishki, tj. iste u pokusaju (ish makaze, ish...)....![]()

(One, Kojo, ozivljavaju ovaj ...ja volim crvenkastu kosu a volim bogme i plave oci...posebno sam fan udruzene kombinacije...ruku na srce tebi bi lepo pristajala bilo koja boja dok ja vec ne mogu da biram a nije da ne bih volela...
Mislim da vise djeluje na tako na slici, nije mi ten zahvalan da iznesem bas sve boje...periodicno "bukne", a mi se npr. crveni odsjaj moze samo sa cibama slagati...
...
... mamina boja mi se malo vise dopada
a ti si lepa kao i uvek
I meni je bolja mamina, narandzasta...plus sto sa 60 i kusur ima ten k`o flis papir i bore jedva primjetne, a ja ne povukoh genetiku na nju... 
iako ne volim kanu, niti te crvene farbe i nijanse, ova tvoja mi se sviđa... posebno taj odsjaj koji me asocira na crno vino![]()
Ma cudna je boja, drugacija na suncu, drugacija slikana-blic...
ja "utripala"-tjesim se da mi na Suncu vise shmeka kosa na Juliu Roberts... 

... isplatilo se drzanje "blata" 4h na glavi...al i ribanje kupatila poslije... 

(Pogledaj, kojote, kako te prijatno i umilno gleda ovo plavo oko! Samo sto ti nije namignulo!
Pa, kako su drazesne ove dve cvste, tako cutljive i tanane bretelice!)(One, Kojo, ozivljavaju ovaj
pejsaz, i govore da se tamo negde, dole, baskare dve cvrste breskvice, a jos nize je pravi vocnjak! : P )
...
....
.... ( i pasti na trepuske i iz tog polozaja namignuti, naraFski 
eregeta, a sto si seda?
vukovar jedna prica or vot?![]()
, a moz` bit` i stres koju godinicu ubrzao... Hvala.Mislim da vise djeluje na tako na slici, nije mi ten zahvalan da iznesem bas sve boje...periodicno "bukne", a mi se npr. crveni odsjaj moze samo sa cibama slagati...
...
...
Hvala.I meni je bolja mamina, narandzasta...plus sto sa 60 i kusur ima ten k`o flis papir i bore jedva primjetne, a ja ne povukoh genetiku na nju...
Hvala.Ma cudna je boja, drugacija na suncu, drugacija slikana-blic...
"Ukopa" me tehduduk sa Zoricom Brunclik...ja "utripala"-tjesim se da mi na Suncu vise shmeka kosa na Juliu Roberts...
`vako nesto...
Pogledajte prilog 173756![]()
Elem, zaFaljujem i svima za rep. i komentare...... isplatilo se drzanje "blata" 4h na glavi...al i ribanje kupatila poslije...
Shushu, lijepa, zgodna, sve..., ali oci...imas pogled koji plijeni.![]()

Baby je macka
Jekinu sliku ne vidim
A sto se smokvicice tice- tako muz gleda svoju zenu, zapanjeno i zaljubljeno...![]()