limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Ovo bi vec mozda moglo da pomogne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo bi vec mozda moglo da pomogne.
Pomaže imaju i kremuOvo bi vec mozda moglo da pomogne.
Hvala,probacu.Pomaže imaju i kremu
Morate popiti najmanje 2 pakovanja da bi osetili boljitak
Godinama imam taj problem sa kolenima , Nodol je taj koji me održava Poplava je tih lekova , ovaj koristim povremeno zadnjih 5-6 godina
ОК, помислих да ти трење прави проблем јер фали хрскавице.Ne znam,nisam se nista raspitivala,racunam da jos nije dotle doslo valjda.![]()
Ne bacaj pare na to djubre... Surice te prodane duse i kvazi lekadi da placas to cudo i da te vrbuju da moras da uzimas 3-6-9 meseci
Da ponovim, nista ne obnavlja hrskavicuTrebalo bi da se pije onaj koenzim na vreme,...kažu da obnavlja hrskavicu. Stade mi mozak sad ...zovu ga "pileći ili goveđi želatin".Fujjj!
Može još jednom, ne čuje baba, sine.Da ponovim, nista ne obnavlja hrskavicu
Treba li jos![]()
Kolagen. Čuva hrskavicu, možda je ne obnavlja.Da ponovim, nista ne obnavlja hrskavicu
Treba li jos![]()
Ne cuva jeKolagen. Čuva hrskavicu, možda je ne obnavlja.
Koleginice bez dobacivanjaMože još jednom, ne čuje baba, sine.![]()
naravno da je sastavljena od celijaNe cuva je
Pomaze celijama, hrskavica nije sastavljena od celija
Sedi jedan![]()
Nisam mislila na hondrocite nego pricam o samoj medjuceliskoj supstanci koja cini veci deo hrskavice za koju forumasi misle da ce da je uvecaju ako plate skupe suplementenaravno da je sastavljena od celija
e sad kakvih i da li se obnavljaju..to je neka druga prica
al da nema potvrde da taj glukozamin i kolageni ista korisno rade
nema, slazem se
Ма јесте, састављена је и она, од хондроцита и околног матрикса.Ne cuva je
Pomaze celijama, hrskavica nije sastavljena od celija
Sedi jedan![]()
Хистологије.Auu..dokle dodjosmo.
Lekcije iz citologije...je li tako bjese?
I ja sam cula da nista ne obnavlja hrskavicu,ali sam cula i to da neki koji su pili taj glukozamin ili govedji gel,kolagen i slicno,tvrde da im je pomogao.
E,sad,mozda je to placebo efekat,ne znam...ali znam da su ti svi preparati bas skupi.
Ja sam jedno vrijeme pila kolagen.Nisam osjetila nikakve efekte,nije mi pomogao ni za sta.E,sad,mozda je to bio kratak period pijenja,ne znam.A mozda zaista nema efekta.
Vec sam napisala toМа јесте, састављена је и она, од хондроцита и околног матрикса.
Цака са хрскавицама је та што су слабо прокрвљене па одатле иде слабо или никакво обнављање било чиме што долази из крви.
Овако изгледа нпр. хијалина хрскавица.
Pogledajte prilog 1407915