Da vas vidim danas 9

20230901_193709.jpg

Dokaz da zemlja nije ravna ploča.😂

А ја ћу изгледа добити ишијас :lol:
Знате ону вежбу када седиш, једну ногу испружиш а на другу се дижеш.
Е, на леву све у реду. А на десну ем ме боли онај зглоб код стопала ем у гузу осећам неко жуљање :lol:

Mene boli koljeno.Zapravo neka tacka sa strane,nize.I kad se penjem i oslanjam na tu nogu,osjecam da nemam bas stabilnost.Nekad davno sam to snimala,valjda otisla hrskavica,koliko se sjecam da su mi rekli.Zanimljivo je da kad sam bila u banjskoj vodi,posle toga dva mjeseca me nije boljelo.
Sad,posle mora,opet me boli.Da li je to reuma ili sto kazu rodni list? 🙂
Eto,da se izjadam u subotu ujutro.😀

Mene boli koljeno.Zapravo neka tacka sa strane,nize.I kad se penjem i oslanjam na tu nogu,osjecam da nemam bas stabilnost.Nekad davno sam to snimala,valjda otisla hrskavica,koliko se sjecam da su mi rekli.Zanimljivo je da kad sam bila u banjskoj vodi,posle toga dva mjeseca me nije boljelo.
Sad,posle mora,opet me boli.Da li je to reuma ili sto kazu rodni list? 🙂
Eto,da se izjadam u subotu ujutro.😀
А јел можеш то да попуниш, ако је хрскавица? Имају неке форе са неким гелом што убризгају, шта ли.

У принципу се хрскавица не попуњава сем у лакшим случајевима.
Бака моје бивше девојке је имала проблема са коленима, добрано јој је нестала хрскавица, имала је болове и морала је на операцију која се чекала пар година.
Регенарција је могућа али не сме да се зеза са тим него већ сад треба да крене са терапијама да не дође до операције.

Back