limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Dokaz da zemlja nije ravna ploča.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasla kod komsinice u butiku, stoji joj ko propsmeki odlican seshir![]()
vid je sad... a kad je dosla na krstu bila ko zbunjeni cvetic i samo treptala
Ruzno pacevid je sad... a kad je dosla na krstu bila ko zbunjeni cvetic i samo treptala![]()
vesticaRuzno pace![]()
I ja sam počela ove nedelje nakon okruglo dva mesecaOve nedelje se vratila treninzima posle pauze dobrane od dva meseca
Dragi i ja svaki dan zajedno odradimo
Odusevljena sam kako se brzo vrati forma
Pogledajte prilog 1406885
AhahhaaI ja sam počela ove nedelje nakon okruglo dva meseca
Hodam kao robokap niz stepenice![]()
To i ja kazemUpala se upalom izbija, nije mama rodila pic.kicu![]()
А јел можеш то да попуниш, ако је хрскавица? Имају неке форе са неким гелом што убризгају, шта ли.Mene boli koljeno.Zapravo neka tacka sa strane,nize.I kad se penjem i oslanjam na tu nogu,osjecam da nemam bas stabilnost.Nekad davno sam to snimala,valjda otisla hrskavica,koliko se sjecam da su mi rekli.Zanimljivo je da kad sam bila u banjskoj vodi,posle toga dva mjeseca me nije boljelo.
Sad,posle mora,opet me boli.Da li je to reuma ili sto kazu rodni list?
Eto,da se izjadam u subotu ujutro.![]()
Ja sam isto cuo da postoji neki gel,da li je zelatin ili sta znam.А јел можеш то да попуниш, ако је хрскавица? Имају неке форе са неким гелом што убризгају, шта ли.
Ne znam,nisam se nista raspitivala,racunam da jos nije dotle doslo valjda.А јел можеш то да попуниш, ако је хрскавица? Имају неке форе са неким гелом што убризгају, шта ли.
Ne znam,nisam se nista raspitivala,racunam da jos nije dotle doslo valjda.![]()
Ne znam,nisam se nista raspitivala,racunam da jos nije dotle doslo valjda.![]()
Mislim da to nije u pitanju.Jedna ortakinja je imala problema s kolenom, ispostavi se da ima vodu u kolenu. Išla da joj to izvuku i sad opet hoda normalno.