Interesuju me razlozi i motivi zašto bi isticala svoje atribute da su onakvi kakve bi ti želela da budu a ne da li bi trebalo ili ne da se ističu.Što da ne?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuju me razlozi i motivi zašto bi isticala svoje atribute da su onakvi kakve bi ti želela da budu a ne da li bi trebalo ili ne da se ističu.Što da ne?![]()
Neću to raditi kad budem imala 90 godina, sigurno.Interesuju me razlozi i motivi zašto bi isticala svoje atribute da su onakvi kakve bi ti želela da budu a ne da li bi trebalo ili ne da se ističu.
Voliš pažnju? Lalše ti je tako da "upecaš" osobu koja ti se sviđa? Daj malo više informacija.Neću to raditi kad budem imala 90 godina, sigurno.
Bolje ikad, nego nikad.
Kome smeta, ne mora ni gledati.
Za tim nema potrebe. Kad pecaš osobu koja ti se sviđa, spremaš se taktički k'o da ideš u ratVoliš pažnju? Lalše ti je tako da "upecaš" osobu koja ti se sviđa? Daj malo više informacija.
Naravno.Da li volite da ističete svoje "atribute"? Ako volite kažite bar šta vas to navodi da se malo utegnete i oskudnije obučete? Da li ste željni pažnje i dižete sami sebi cenu ili vam atraktivan izgled imponuje i diže ego? Ili je u pitanju nešto treće?
da se ne zakasljes, ma koliko god duboko otisao?Treba ti strategija.
pa postavio sam danas bio na fotografijama xD Ovde nije primerenoAko već neka ističe onda treba da pristane da vodimo ljubav, jer zašto ne bi ako sam i ja lep i zgodnjikav?
Luka, daj sliku da opravdaš opis.
Daj link, gde je to? Hehepa postavio sam danas bio na fotografijama xD Ovde nije primereno
tebi sve smesno he heDaj link, gde je to? Hehe
Pa kao da ublažim rečenicu sa hehe. A šta je Ljisu?tebi sve smesno he hepa imas fotografije forumasica i forumasa na Ljisu, ako sam sklonio, postavicu kasnije
Ljubav i sex hehePa kao da ublažim rečenicu sa hehe. A šta je Ljisu?![]()