gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Nisi. Ti si two tone, imas dvije boje na kosi.Управо. Дакле, нисам црнка, ни плавуша, већ бринета.
Са праменовима.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi. Ti si two tone, imas dvije boje na kosi.Управо. Дакле, нисам црнка, ни плавуша, већ бринета.
Са праменовима.
Има негде жућкасту нијансу, негде је сребрна, није хтела да ми гори косу.Dža mi se gospodžo,
el mi se čini il je više belog nego žutog?
Volim sedu kosu al je zinat nemam, neće me nikako.![]()
Ma jok sede već na srebrnu boju, to mi se jako sviđa.Има негде жућкасту нијансу, негде је сребрна, није хтела да ми гори косу.
Али, за недељу дана ће бити сребрнаста, користим Силвер шампон који јој не дозвољава да буде жута.
А ако си мислила на седе, не, немам их толико, само је мало прошарана.
daj ti sliku. ako nećeš selfi slikaj neku gibanicuMa jok sede već na srebrnu boju, to mi se jako sviđa.
Baš je cela kombo lepa.
Može gibanica, lepša je od mene.daj ti sliku. ako nećeš selfi slikaj neku gibanicu
Pa docrtaš, šta ima veze.Мало ово контрасветло смета да ти се лепше види лице.
Da, nisam neko od narodnjaka, ali ovo znam i ovo je - istorija.
ma kakve matične ćelijeХистологије.Тако изгледају ћелије хрскавице под микроскопом.
Слабо помажу за хрскавице.
Не знам прецизно како процес дифузије тече, из крви ка хрскавици, али знам да озбиљнијим случајевима не помаже.
Можда помаже људима са благим проблемима.
Идеја науке је да се таквим пацијентима помаже матичним ћелијама.
Pogledajte prilog 1422458
Ovo nisam ja, ovo je moja modrica.
Juče mi noga propala kroz prikolicu, i kako sam propala, tako sam ruku udarila o stranicu. Danas su boje još živopisnije.
I noga mi je ista ovakva, ali ne mogu noge da kačim po internetima, ipak sam ja postenazena.com
A joj al‘ si se ubila.Pogledajte prilog 1422458
Ovo nisam ja, ovo je moja modrica.
Juče mi noga propala kroz prikolicu, i kako sam propala, tako sam ruku udarila o stranicu. Danas su boje još živopisnije.
I noga mi je ista ovakva, ali ne mogu noge da kačim po internetima, ipak sam ja postenazena.com
...pozdrav drugariPogledajte prilog 1416230
Jesi to bas ti?