Da vas vidim danas 9

IMG_20201211_000531.jpg

Moj mačak beži od kamere, ne da se, baš sam mislila napraviti neki ''counterpart''... da samo znate koja je to maza... ali neće pred kameru i tačka.
:besna:
Moja cim vidi da upirem mob ka njoj odma se sklanja ili me gleda hejterski ko na ovoj slici
Zato ja nju najvise i slikam dok je zanesvecena, tad je blazeno nesvesna mog zlocina

šta si, sa kučića prešo na mačiće?
Ne,nikada)
Ovog je kolega nasao na ulici,pocetak zime,a on malo veci od misa...Sazalio se i doneo ga u kancelariju.A ovaj huligan,ne znam zasto izabere mene od svih,iako ova dvojica su ljubitalji macaka.I cim sednem,dotrci,uspuze uz noge,pa na vrat i legne.Ili sedne na rame i gleda u monitor...
Pojma nemam zasto,i slusao me posle kad je odrastao,izadjem napolje i viknem ga,on kao kuce eto ga nazad.On je vise izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Ne,nikada)
Ovog je kolega nasao na ulici,pocetak zime,a on malo veci od misa...Sazalio se i doneo ga u kancelariju.A ovaj huligan,ne znam zasto izabere mene od svih,iako ova dvojica su ljubitalji macaka.I cim sednem,dotrci,uspuze uz noge,pa na vrat i legne.Ili sedne na rame i gleda u monitor...
Pojma nemam zasto,i slusao me posle kad je odrastao,izadjem napolje i viknem ga,on kao kuce eto ga nazad.On je vise izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
kapiram, isti slučaj kod mene. Više sam naklonjen kučićima ali se mačke stalno kače na mene

kapiram, isti slučaj kod mene. Više sam naklonjen kučićima ali se mačke stalno kače na mene
Eeee...nije samo meni znači tako :eek:
Ja trčim za kučetom, mačka za mnom 😂
@Trust no one btw prvi put te vidim, ne zalazim po ovim temama, super si, nego ja tako pre 14 godina idem po gradu, kiša tek prestala, malo crno mače priđe i kaže "mjau" i ja ga uzmem i donesem kući :)
Bio taman na dlan da stane.
Preživeli smo oboje, preležali zajedno i neke mačje dečije kožne bolesti, porastao je i ugojio se, a zvao se Tupson- ja tako prilepim nadimak "na keca", zato što je bio pametniji i od mene 🤣
Dobro jutro, inače :)

Back