Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.982
Zlatna svadba!Nije danas, nego na današnji dan pre 30 godina. U istom pravcu, ka istom cilju, što bi rekla Vera Matović.
Pogledajte prilog 1236300

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zlatna svadba!Nije danas, nego na današnji dan pre 30 godina. U istom pravcu, ka istom cilju, što bi rekla Vera Matović.
Dodala si im 20 godinaZlatna svadba!![]()
Hrskava korica na pecenjuNije danas, nego na današnji dan pre 30 godina. U istom pravcu, ka istom cilju, što bi rekla Vera Matović.
Onda beše "srebrna"!Dodala si im 20 godina
I nije.Ovo je onaj Miki ,pcelar iz KupinovaHajde, ne zezaj.
Ovo nisi ti.
Mozda je Miki SizifI nije.Ovo je onaj Miki ,pcelar iz Kupinova![]()
ju, pa mi smo komsinice
neobicno ste lep covek.Ćao jel se znamo, ili smo se videli u prolazu samo?Pogledajte prilog 1237734
Tamo te ne bi pustili ako nisi musliman. Da takvo pravilo postoji u Vatikanu "progresivni" ljevičari i liberali bi nas razapeli, živjet ne bi mogli od njih. No kad se u Meki provodi takva diskriminacija onda je to O.K.Ni ja, pre bi otišao u Meku
OMG! Pa što ti se toliko zamjerio?Ja ne bih išla u Vatikan,...ni da mi plate!![]()
Ta crkva je izgrađena davno prije raskola, dok smo svi bili jedno i stoga je trebaju smatrati svojom i pravoslavci i katolici. Sad je katolička samo zato što se našla na katoličkom teritoriju poslije raskola.u toj nisam bila, a od ovih do sada, sagrada ...takla me u dusu.
mada sam i u rimu palila svece i krstila se sa tri prsta, tamo gde sam osetila potrebu
u crkvi na vrh spanskih stepenica, i u bazilici pored usta istine..gde sam ostala zatecena pravoslavnim pojanjem unutra, i vizantijskim freskama..
neobicno ste lep covek.
da li ste veseo*, gospodine?
------------------------------
*gay na staroengleskom
Ne, ne, hvala tebiUuuu hvala za to lep,
odesh lepo na depilaciju, i resenoE jel da da se na slici vidi da su mi pomalo dlakava ledja? Evo iza desnog ramena, mada je losh kvalitet fotke al lepo se vide dlake...avaj ne mogu sebi ledja da oslobodim dlaka, ako neko ima savet vrlo sam rad da chujem.
a de su ti mustaći?Ne da sam lep, nego znachi kidam e, moro sam brkove da pustim da odagnam horde raspomamljenih zhena
moja ruta svakog dana sa ispijanjem, ako je ne popijem u rajicevoj
vau!
Deda rulja, drzi mapu na kriluvau!![]()
A onaj iza mora da je derpe! Pored takve lepotice on blene u telefon![]()
jos dok si bio cacanski apotekarNe da sam lep, nego znachi kidam e, moro sam brkove da pustim da odagnam horde raspomamljenih zhena