Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Cestitke!Pogledajte prilog 1240298
dve drugrarice forumasice))
od kojih jedna dobila dve unucice odjedaredpa se zalivalo..obilno
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitke!Pogledajte prilog 1240298
dve drugrarice forumasice))
od kojih jedna dobila dve unucice odjedaredpa se zalivalo..obilno
![]()
Ja sam počela djeci da šaljem slike i videa slatkih malih bebicaznaci grlila sam je celo vece, ne bi li i na mene preslo
ocu i ja unucice![]()
pfff, meni moj sin kaze ja jos nisam odlucio da li je moralno u ovaj svet ovakav praviti decu
a on se rodio 93..jel se secate 93?
pitam ga ja jel bi bilo bolje da se ti nisi ni rodio? kaze pa nisam siguran..![]()
e, ni ja nisam dala da mi bilo sta objasnjavaju..objasni mu koja si gotiva forumasica/majka/kraljica i da mora da nastavi niz![]()
pfff, meni moj sin kaze ja jos nisam odlucio da li je moralno u ovaj svet ovakav praviti decu
a on se rodio 93..jel se secate 93?
pitam ga ja jel bi bilo bolje da se ti nisi ni rodio? kaze pa nisam siguran..![]()
Pitaću te kad ti budeš zrela za baku. Tako i moj sin kaže a meni bude baš teško.Sasvim ispravno razmišljanje, ja ga skroz razumem.
Pitaću te kad ti budeš zrela za baku. Tako i moj sin kaže a meni bude baš teško.
Dosta mladih ljudi tako razmišlja. Kad realno gledamo uvijek se može naći razlog zašto ne ali je više razloga za da.Ali ja jesam tako razmišljala, jedva sam se odlučila, imam dete ali mišljenje nisam promenila.
Cekaj ti kazes da je mnogo zaebano vreme za decu,gore od onog kad se milion njih rodilo u drugom svetskom ratu?Sasvim ispravno razmišljanje, ja ga skroz razumem.
Mislim da nije poenta u tom. Grozna su vremena za odgajati djecu u smislu moralnog sunovrata cijelog čovječanstva.Cekaj ti kazes da je mnogo zaebano vreme za decu,gore od onog kad se milion njih rodilo u drugom svetskom ratu?
Razumem i ja besumlje takvog zivota kome je tako tezak
Odgaja se dete jer ga zele roditelji pa makar bilo pod okupacijom hitlera u logoru,a ako me pitas dal ne bih decu zbog vucica,pinka,pederra,neta,moba,poskupljenja,rata u ukrajini,korone onda ne bihMislim da nije poenta u tom. Grozna su vremena za odgajati djecu u smislu moralnog sunovrata cijelog čovječanstva.
To i jeste poenta. Mada ja mislim da su vremena rijetko kad laka.Odgaja se dete jer ga zele roditelji pa makar bilo pod okupacijom hitlera u logoru,a ako me pitas dal ne bih decu zbog vucica,pinka,pederra,neta,moba,poskupljenja,rata u ukrajini,korone onda ne bih
Meni je ovo naše vrijeme najbolje.To i jeste poenta. Mada ja mislim da su vremena rijetko kad laka.
Na ovoj slici najupečatljivije su ti oči. Pogled.Ala sam dobio komplimenata e, kuca vam pevala shenica se zlatila krmache se prasile!!!!
Nashta cu duradim, imam u subotu neki provod s nekom ekipom gde ce biti zhena vrednih pomena, u jednom trenutku cu dodem u toalet i da obrijem brkove, davidim reakciju kad se vratim u drushtvo muhahaha
Statistichki ovo je slika na kojoj sam vecini zhena najdopadljiviji, mene zachudilo pravo da vi kazhem jer nisam obrijan, al valjda delujem lezherno
e, ni ja nisam dala da mi bilo sta objasnjavaju..![]()
Gaće same spadoše….Ala sam dobio komplimenata e, kuca vam pevala shenica se zlatila krmache se prasile!!!!
Nashta cu duradim, imam u subotu neki provod s nekom ekipom gde ce biti zhena vrednih pomena, u jednom trenutku cu dodem u toalet i da obrijem brkove, davidim reakciju kad se vratim u drushtvo muhahaha
Statistichki ovo je slika na kojoj sam vecini zhena najdopadljiviji, mene zachudilo pravo da vi kazhem jer nisam obrijan, al valjda delujem lezherno
To i jeste poenta. Mada ja mislim da su vremena rijetko kad laka.
uuuu pa ti si hot hot macanAla sam dobio komplimenata e, kuca vam pevala shenica se zlatila krmache se prasile!!!!
i zato sto brkovima pravi drustvo bradaAla sam dobio komplimenata e, kuca vam pevala shenica se zlatila krmache se prasile!!!!