skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
sik definitivino sad mozes kombinirat sa sminkom i nakitom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sik definitivino sad mozes kombinirat sa sminkom i nakitom

to ti ovisi od boje rama da je beli recimo ne bi tako gustina obrva dosla do izrazajaImam i ja, dvoje novih.
Ove su radne, juče s koncerta, karmin sam popila uz pivo, obrve još nisam počupala, a po svemu sudeći ni neću stići, idem onakva kakva i jesam, ko majmun
Pogledajte prilog 1234994
tko je zaduzen za stajling. ako je personalno onda naklonSinoc sa nekog desavanja.
Vilo, sve pohvale
Lepi ti brčići i košulja!Sinoc mi je jedna rekla da izgledam kao pedofil :/

Ja ne bih išla u Vatikan,...ni da mi plate!ne spominji mi stepenice)))
inace zivim na 4tom bez lifta, ali rim me dokrajcio
taj dan kad smo bili u vatikanu, prvo sat cekanja ispred muzeja
pa 4 sata po muzeju
pa sat čekanja ispred bazilike
pa sat po bazilici
i onda kao(pet sati je popodne mi krenuli u 7 ujutro) a mogli bi i na kupolu da se popnemo..sta bzv samo 352 stepenika))
brate, jedva sma zivu glavu iznela))))))

ne postoji mesto na koje ja ne bih isla. zao mi samo sto mi ostatak zivota kratak za sva mesta koja nisam videla.Ja ne bih išla u Vatikan,...ni da mi plate!

Meni se čini k'o neko "ukleto mesto",...bože me prosti i sakloni!Vatikan je fascinantan,iako i ja nemam generalno lijepo misljenje o njemu.
Treba vidjeti.Ne moras bas kupiti papin kip.

probaj u stari Zednik tamo je do jajane postoji mesto na koje ja ne bih isla. zao mi samo sto mi ostatak zivota kratak za sva mesta koja nisam videla.
Vatikan je fascinantan,iako i ja nemam generalno lijepo misljenje o njemu.
Treba vidjeti.Ne moras bas kupiti papin kip.

Neće da ti plate, ali ćeš imati kutiju za dobrovoljne priloge.Ja ne bih išla u Vatikan,...ni da mi plate!
 trebaju dobrovoljni prilozi.
 trebaju dobrovoljni prilozi.Jadnici,...tuga jedna!Neće da ti plate, ali ćeš imati kutiju za dobrovoljne priloge.
Zamisli, Vatikanu koji pliva u parama,trebaju dobrovoljni prilozi.

Muzeje Vatikana stvarno treba vidjeti.Sama crkva svetog Petra je ogromna.Ja vecu gradjevinu nisam vidjela.Meni se čini k'o neko "ukleto mesto",...bože me prosti i sakloni!
By the way,...da čekam par sati u redu, ćao,...zdravo.
 ))))
))))Nasmija me ova smutina na cevčicu.Meni ćerka kao suvenir iz Rima donela razglednicu pape kako pije neku smutinu na cevčicu.
Okačili smo ga na zid.

Svašta čovek može naučiti na ovom forumu.Nasmija me ova smutina na cevčicu.
Pošto je on iz Argentine, to im je tradicionalno piće tamo. MM je s juga Brazila, pa i oni to piju. Zovu ga šimarao (chimarrão), prema toj posudi iz koje piju taj čaj. To je njima nešto poput kafe. Probala sam i meni se uopšte nije svidjelo.
 na potpuno moderan način.
 na potpuno moderan način.Sta jos imas okaceno na zidu, redne brojeve na engleskom?Svašta čovek može naučiti na ovom forumu.
Živela bih u ubeđenju da pije tradicionalnu svetu vodicuna potpuno moderan način.
Pa da.Sta jos imas okaceno na zidu, redne brojeve na engleskom?
Ti kao Laza Kostić kad je video crkvu Santa Maria della Salute.samo zbog sikstinske kapele treba otici
ja sam sedela sat vremena
na izlazu sam kupila slagalicu od 1000 delova stvaranje coveka..samo dva prsta..slozicu je do smrti))))
imala sam potrebu da nekako sacuvam deo tog trenutka i te lepote
ove godine sam bila u londonu, moskvi i rimu..
i niije da nisam svesna, koliko je ljudi platilo krvlju i zivotom nastanak i ostanak tih imperija..
ali toliko lepote, nema tih reci koje mogu opisati...
cela istorija ljudskog roda je istorija zlocina i lepote, terora i razvoja..
I meni je takodje ova crkva bila najljepsa od katolickih crkava.Sve druge su mi nekako mracne i hladne..a ova je djelovala svijetlo i totalno drugacije.Ti kao Laza Kostić kad je video crkvu Santa Maria della Salute.
Oprostio je Mletačkoj republici što su posekli hercegovačke šume.
Ako je zbog te lepote, neka je.
Videla sam je samo spolja.I meni je takodje ova crkva bila najljepsa od katolickih crkava.Sve druge su mi nekako mracne i hladne..a ova je djelovala svijetlo i totalno drugacije.