Servant of God
Iskusan
- Poruka
- 5.244
Da, sve što razara, uništava, unesrećuje i td.nisi mi odgovorio sta je to usadjena svest, sta je dobro a sta lose? ono sto mogu da zakljucim po tebi jew lose ono sto razara, kako ti kazes... i opet o seskukako to seks pre braka razara i unesrecuje? evo ja cu da ti odgovorim, unesrecuje jer se covek uci da je to nesto lose...naravno ne svaki, ali takvo ucenje namece npr crkva, pa samim tim covek oseca grizu savesti kada se samozadovoljava ili stupi u seksualne odnose. jer zna da je tako nesto "neispravno" u sistemu vrednosti drustva u kojem je rodjen. shvatam ja da je seks pre braka bio |"nemoralan" u proslosti ali ne zato jer je prosto to zlo, vec je imalo prakticni znacaj, jer kao sto znas medicina i nauka nisu bli na tom nivou na kojem su danas, pa danas imamo nesto sto se zove kontracepcija pa se time nezeljene posledice seksa pre braka izbegavaju.
Priznaješ da besmisleni sex unesrećuje čoveka. Samo što želiš to da pripišeš crkvi. Koliko je tvoje bežanje očigledno, govori praksa. Evo ti ovaj forum, koliko je ovde ljudi koji razmišljaju kao ja? Retkost, govorim o ovome čemu sada diskutujemo. Većina vernika ne vidi ništa loše u besmislenom sexu, čak šta više imaju "opravdanje". Govorim iz ugla savremenih vernika. Dakle, "vernici" (koji su ogrovna većina) ne vide ništa loše u besmislenom sexu. Oni sebe ne smatraju da u tome greše. I sve ovo iz ugla nazovi vernika. A da okrenemo stranicu, i pogledamo nevernike koji vrve ovom planetom, koji su ubedljivo najdominantniji...šta od njih očekivati, ako "vernici" ne vide ništa loše u besmislenom sexu? I onda se ti ovde javiš da pičaš o crkvi, koja o ovim stvarima ne progovara, crkva je samo zadržala ime, ništa drugo. Dakle, čovek ne razmišlja o Bogu, to je smešno i pomisliti, i upražnjavanje sexa bez smisla ga unesrećuje, a za svoje žalosno stanje nema opravdanja ni u crkvi ni u bilo čemu, jer se danas Bog najmanje promoviše. To je činjenica koju ti još uvek nisi u stanju da pogledaš u oči. Ali si bar priznala da to čoveka unesrećuje.
Hahaha...auuu..."Blato više nije prljavo, jer smo izmislili vodu." I ubistvo je dozvoljeno, jer nauka napreduje, rukavice ovo ono...
p.s.
Prezervativ ima na sebi rupe veličine 5 mikrona, a virus side je prečnika 0,1 mikron. Toliko o tvojoj nauci.
a ovo za sidu ejjjjjj ne seri do sad bi svi vec bili zarazeni..osim tebe i par tvojih prijatelja sa foruma