CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
ne kontam šta oćeš reći, ne razumem se ja u tu ozbiljnu matematiku![]()
Demagotropizira bulovu algebru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kontam šta oćeš reći, ne razumem se ja u tu ozbiljnu matematiku![]()
Kolega bi rekao da je u Bulovoj algebri sabiranje ili, a ne i operacija.Колега меша симбол са операцијом. У овом случају реч је о логичкој операцији, која има основ у спољном свету. Соларни систем има звезду и звезда је одређене старости... (за даље би нам требала импликација). Дакле то постоји независно од људи.
Као што у неком другом систему имамо једну и још једну звезду, ерго имамо две звезде. Опет без људи.

Tražili ste matematiku u kojoj jedan i jedan nisu dva. Postoji, rečeno je, objašnjeno kolko se moglo.
Ko Ti je rekao da nanoseći bol mazohisti ovaj postaje srećan?
Pobrkao si stvari, mazohista se projektuje na sadistu i čini ga srećnim, kada nanosi bol mazohisti, o tome se radi, mazohista usrećuje sadistu, očekuje sažaljenje itd.
E, tako. Ovce možemo posmatrati kao "materijalni ovčiji aspekt". A i ne moramo, ukoliko nas to ne interesuje. I onda mogu nastati negativne ovce. Znači, mi biramo kako ćemo posmatrati ovce i prema tome biramo matematički aparat kojim ćemo to opisati. A taj aparat ne zavisi od unapred zadatih osobina ovaca, već od toga kako mi vidimo ovce.
A sada, da se vratimo na matematiku kod koje je 1+1=1. Zove se Bulova algebra. Dakle, postoji i takva matematika. Takvu matematiku smislili su ljudi jer im je u jednom trenutku ustrebala. Nije čekala da je neki genije uzbere sa grane.
Tako je i sa moralom. Nalaziš opravdanja za određeni postupak (ili izostanak delovanja) i to ti se zove moral. Čist ljudski proizvod.
Na takvoj matematici zasnovana je mašina po kojoj sada kuckaš.Nemoj da se nerviraš bre.
S' tom matematikom možeš gedžama da prodaješ krompir na pijaci.![]()
Otkači se, budaletino.ко и великој већини и теби је, како се год натртиш, дупе позади. ал, за разлику од већине, јуриш славу размишљајућ групно.
daj ne lupetaj... mazohista i sadista se možda nadopunjuju. ne možeš da od izuzetka praviš pravilo.
uzmi sada samo mazohisu, koji će se na neki način, na svaki način izložiti bolu (nebitno kojoj vrsti) i osećaće zadovoljstvo, u ovo nemoj ni da sumnjaš.
a ti ne moraš biti sadista da bi neko isprovocirao ovako nešto kod tebe? svesno ili nesvesno mu hraniš patologiju.
onaj svesni bi bio sadista. ali takvi obično za žrtve na biraju mazohiste, jer ne dobijaju osećaj koji im je neophodan.
Otkači se, budaletino.
Na takvoj matematici zasnovana je mašina po kojoj sada kuckaš.
Znam ja da bi ti svašta tako za mene. 

Aha.Šta, na matematici da 1+1<>2?![]()

Prelistaj sam, ako ti je do prelistavanja.Prelistaj malo kako radi aritmetičko logička jedinica.![]()
Prelistaj malo kako radi aritmetičko logička jedinica.![]()
Ko ovde kome imponuje? Klonirao si se nakon dva bana i prethodno zaginulog klona i opet nemaš pametnija posla nego da meni dosađuješ svojim trabunjanjima.јеси ли се икад запитао зашто ти слепци импонују?
Ko ovde kome imponuje? Klonirao si se nakon dva bana i prethodno zaginulog klona i opet nemaš pametnija posla nego da meni dosađuješ svojim trabunjanjima.
Iš, more!
јеси ли се икад запитао зашто ти слепци импонују?

Prelistaj sam, ako ti je do prelistavanja.
Meni nije potrebna da prelistavam bilo šta da bih znao da je aritmetička jedinica kombinaciona mreža. A kombinaciona mreža se u potpunosti može opisati Bulovom algebrom.
koje ti je oko draže?![]()
Pa u određenim okolnostima, u samoodbrani na primer.