Enina
Elita
- Poruka
- 22.090
Lijepo zvuciVecni zivot podrazumeva savrsenstvo u svakom pogledu
bez smrti bolesti starosti i bola ikakviog
zivot u pravdi ljubavi miru
Takav zivot ce nam Bog omoguciti u buducnosti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijepo zvuciVecni zivot podrazumeva savrsenstvo u svakom pogledu
Jednog dana u mesecu juluVecni zivot podrazumeva savrsenstvo u svakom pogledu
Sta je ispunjeno ?Verovao ti ili neverovao Bog ce ispuniti svoju nameru
kao sto je i do sada sve ispunjeno
Pazi ovu odvalu, ljudi će se usavršavati kad budu savršeniNetacno, jedino je BOg apsolutno savrsen...
Ljudi kada budu dovedeni do savrsenstva u vecnosti ce se usavrsavati... priblizavajuci se Bogu...
Savrsenstvo postoji i oduvek je postojalo...
Bog je savrsen i sve sto stvara je savrseno...
ti sa 12 godina se tad nisi ni rodio, ajde ne mastaj, a ja da sam tada bi 2003, evo ti dokaz 11.10.2003 u 09.38 - Dalekoistocne religije: hinduizam, budizam, taoizam ne znam gde je maran ata...Da svi su ustvari na forumu od 2003 to je opšte poznato i svi smo Ivanu govorili kako da ga postavlja
Sbe sto je Bog nameravao, ostalo je da budu ispunjena samo jos par prorocanstva.Sta je ispunjeno ?
Za jedno oko i konj coravSbe sto je Bog nameravao, ostalo je da budu ispunjena samo jos par prorocanstva.
Bice ti zao kada drugi budu ziveli vecno a ti umires.Za jedno oko i konj corav
ako umre nece biti svestan da drugi vecno ziveBice ti zao kada drugi budu ziveli vecno a ti umires.
Pogledala to je pogresna postavkaako umre nece biti svestan da drugi vecno zive
a i realno sta bi radila u vecnom zovotu?
smorila bi se kao plovak
svaki dan isti i tako u beskonacnost.. pogledaj highlandera..poucno je
dosadice ti..lepota zivota i jeste njegova neizvesnost...kad ne znas sta ce ti se sutra desiti...koga ces upoznati..sta ces uraditi..Pogledala to je pogresna postavka
samo je on bio vecan ostali su umirali to je lose
kada su svi vecni bice sve savrseno...
Savrsenstvo u vecnosti ne moze da dosadi...
bavicu se umetnoscu i naukom
pa jeste neizvesno je kako ce zivot izgledati u vecnostidosadice ti..lepota zivota i jeste njegova neizvesnost...kad ne znas sta ce ti se sutra desiti...koga ces upoznati..sta ces uraditi..
kad budes napravila 100.001. vaznu pitaces samu sebe..a kog djoku ih vise pravim...
Da tako jeSvi mi odavno zivimo zivot vjecni.
Nisam tako mislio.Da tako je
Zivot je po samoj svojoj prirodi vecan.
sad ti je neizvesno jer ga iscekujes..ako ga nekad dozivis nece ti biti neizvesnopa jeste neizvesno je kako ce zivot izgledati u vecnosti
to je uzbudljivo
meni nece dosaditi
hoce, jer ne mozemo znati sta nas ceka u buducnostisad ti je neizvesno jer ga iscekujes..ako ga nekad dozivis nece ti biti neizvesno
ako zivis vecno nemas buducnost..imas samo...vecnosthoce, jer ne mozemo znati sta nas ceka u buducnosti
Neće Moni u tom večnom životu biti ...dosadno...Kroz celu večnost ima da svira harfu i da mazi lavove i tigrove...ako zivis vecno nemas buducnost..imas samo...vecnost
ima i buducnosti u vecnostiako zivis vecno nemas buducnost..imas samo...vecnost
wecome JerohNeće Moni u tom večnom životu biti ...dosadno...Kroz celu večnost ima da svira harfu i da mazi lavove i tigrove...
koji imas upravo sad i ne treba da gubis vreme u razmisljanju i nadanju da ces jednog dana ziveti vecno...vec zivot sam u sadasnjosti
jeste i to cu raditi
volim zivotinje i njima cu se baviti
pa to je i poenta vecnog zivota vec sada ga zivimkoji imas upravo sad i ne treba da gubis vreme u razmisljanju i nadanju da ces jednog dana ziveti vecno...
zivi zivot sad...