Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 10.262
Otac Simeon Rukumijski je čestit čovek i poznati pravoslavni duhovnik u Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Evo, ko ne veruje da se priprema skoro jedinstvo sa rimskom papom neka posluša šta kaže otac Simeon:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu ratni odštetu za građanski rat. To još niko nije plaćao.Hoce da uvale Srbiju u EU bez placanja ratne odstete.
Imam ima ali u brace Grima
Tjesite se necete u EU preko nas živih.Kakvu ratni odštetu za građanski rat. To još niko nije plaćao.
otkud ti ideja da mi želimo u EU? izgubili bi bescarinske sporazume sa Rusijom i Kinom a od toga da imaš slobodan pristup tako velikim tržištima može u budužnosti pristojno da se živi... ovim tempom kojim se otvaraju i zatvaraju poglavlja u predpristupnim pregovorima nećemo u EU u narednih 100 godina....Tjesite se necete u EU preko nas živih.
Imati cemo referendum
Ja bih u rat radije nego Srbe u istu drzavu s nama.Ovakvo stajaliate 70% Hrvatske ima.otkud ti ideja da mi želimo u EU? izgubili bi bescarinske sporazume sa Rusijom i Kinom a od toga da imaš slobodan pristup tako velikim tržištima može u budužnosti pristojno da se živi... ovim tempom kojim se otvaraju i zatvaraju poglavlja u predpristupnim pregovorima nećemo u EU u narednih 100 godina....
nego vama je u interesu da uđemo u EU da nas pacifikujete, da ne bi u nekoj budućnosti kad BRICS dobije vojnu komponentu i postane superiorniji od NATO pakta oživela ideja vraćanja oružjem RSK...
Srbija neće da ulazi u EU da bi živela zajedno sa Hrvatima u jednoj državi, već da i ona uz Hrvatsku muze evropsku kravu koja daje mnogo € mleka.Tjesite se necete u EU preko nas živih.
Imati cemo referendum
odseci pola svog tela da se potpuno odvojiš od srpske krvi u sebi...Ja bih u rat radije nego Srbe u istu drzavu s nama.Ovakvo stajaliate 70% Hrvatske ima.
Ici cemo na referendum.
Takvi (bivši) Srbi nam ne trebaju.odseci pola svog tela da se potpuno odvojiš od srpske krvi u sebi...
Govorim o drzavi Srbiji.odseci pola svog tela da se potpuno odvojiš od srpske krvi u sebi...
Pusti ti Hrvatsku ,znaci priznao si parazitsku narav Srba.Srbija neće da ulazi u EU da bi živela zajedno sa Hrvatima u jednoj državi, već da i ona uz Hrvatsku muze evropsku kravu koja daje mnogo € mleka.
A zašto je Hrvatska u EU? Zbog EU fondova. A šta misliš da je Hrvatska ušla u Šengen i uvela evro jer je spremna. Nije, nego zato da Nemci leti ne bi morali da idu u menjačnice i čekaju na granicama..Pusti ti Hrvatsku ,znaci priznao si parazitsku narav Srba.
Okey to je to.
Pokatoličeni Srbi su već u EU,maskirani,ali sa slikom sveca,krsne slave i čekaju povoljan trenutak.Ja bih u rat radije nego Srbe u istu drzavu s nama.Ovakvo stajaliate 70% Hrvatske ima.
Ici cemo na referendum.
Otac Simeon Rukumijski je čestit čovek i poznati pravoslavni duhovnik u Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Evo, ko ne veruje da se priprema skoro jedinstvo sa rimskom papom neka posluša šta kaže otac...
Одлучи се.Otac Simeon Rukumijski je čestit čovek i poznati pravoslavni duhovnik u Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Evo, ko ne veruje da se priprema skoro jedinstvo sa rimskom papom neka posluša šta kaže otac Simeon:
Prikriveno da. Kad se javno objavi u okupatorske hramove neću ići. Do tada da. A do tada postepeni pad je primetan i na jednoj i na drugoj strani. Za sada još ima blagodati i kod jednih i kod drugih, doduše u padu.Одлучи се.
У једној поруци пишеш да је до јединства већ дошло.
Јесте или није ?
Нема прикривености није то игла па да се сакрије.Prikriveno da. Kad se javno objavi u okupatorske hramove neću ići.
Ima. Ima, samo ga ti prikrivaš iz svojih interesa. Još se niste objavili. Kad dođe vreme sve će izaći na videlo. A nije daleko.Нема прикривености није то игла па да се сакрије.
Јединства или има или нема.
Пошто га нема то је то.
Биће да си ти то измислио.
Кад немаш аргумената пљујеш друге. Е то ти је пример који ти дајеш другима.Ima. Ima, samo ga ti prikrivaš iz svojih interesa. Još se niste objavili. Kad dođe vreme sve će izaći na videlo. A nije daleko.
Једино што је овде већ изашло на видело је твоје троловање и провокације.Kad dođe vreme sve će izaći na videlo. A nije daleko.
Što je dobro hvalim, a što nije kudim. Ekumenista sam u toj meri kad treba pokazati da i drugi jesu hrišćani (ali na drugi način) a ne samo pravoslavni. Jedinstvo hrišćana je nasušna potreba, ali u istini i ljubavi (ne jedno bez drugoga). A zilot sam kad je u pitanju pravoslavna dogmatika, od nje se ne sme odstupati.Једино што је овде већ изашло на видело је твоје троловање и провокације.
Почео си као ултра екумениста на овом форуму, и сад имаш такве нападе, понекад.
Сад си ултра зилот. Некад хвалиш Патријарха Порфирија (тему си о њему отворио, похвалну, наравно) некад га кудиш, сад су ти и храмови СПЦ ,,окупаторски" Боже ме сачувај.
Дакле, ако ниси трол или провокатор, већ само човек који лута (мада, брзине твојих лутања су невероватне ), онда се смири, сабери и покушај да се усагласиш сам са собом и са Богом. И немој да вређаш и пљујеш друге људе, да их етикетираш, то је одлика сујете и гордости, а то није добро.
Како је у складу са православном догматиком што одређене католичке ,,Светитеље" поштујеш и сматраш таквима? Чак си говорио и да је Игњацио Лојоја ,,Светитељ" и да су његова духовна правила исправна.Što je dobro hvalim, a što nije kudim. Ekumenista sam u toj meri kad treba pokazati da i drugi jesu hrišćani (ali na drugi način) a ne samo pravoslavni. Jedinstvo hrišćana je nasušna potreba, ali u istini i ljubavi (ne jedno bez drugoga). A zilot sam kad je u pitanju pravoslavna dogmatika, od nje se ne sme odstupati.
Он седи на минимум три столице од једном. И не жели да промени мишљење.A sta vam smeta covek on trazi svoj put...