***BarbiE_GirL***
Aktivan član
- Poruka
- 1.635
Pa ti shta radish tu...nego ajd u krevet...naspavaj se...pa sutra da se vidimo kod SOLFEDJA!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja glupa.Ja sam u periodu od shest meseci stalno dozivljavao orgazam, ali nisam mogao da svrshim...
pa ja bi ti i rekla, a ne smem, da ne izdam pricipe..
=rumenko=
Da li vam se desava da imate odlican sex sa partnerom a da pri tom ne mozete da zavrsite (da dozivite orgazam) ? I ako ste odlicno raspolozeni za vodjenje ljubavi sa vasim partnerom, vi jednostavno ne mozete da zavrsite..?
Ili da cak vas partner misli da je bilo kratko, a trajalo je izmedju 15 i 20 minuta..
Sta vi mislite o tome??
Sta moze biti uzrok???
ja glupa.
neko objasniti.
hvala.
Ja sam svrsila ali nisam dozivela orgazam, kako ne kapirate..
ja glupa.
neko objasniti.
hvala.
Heh, to je Tarzan, lik iz filmova i stripova...Zgrchish se, ubrza srce... pustih onaj zvuk aaaaaaaaaah... ali nishta ne izadje
Jel jasnije sada?...doslo je do toga da sam hteo kod jebenog doktora da odem i da ga pitam shta mi je bre?...
Da li vam se desava da imate odlican sex sa partnerom a da pri tom ne mozete da zavrsite (da dozivite orgazam) ? I ako ste odlicno raspolozeni za vodjenje ljubavi sa vasim partnerom, vi jednostavno ne mozete da zavrsite..?
Ili da cak vas partner misli da je bilo kratko, a trajalo je izmedju 15 i 20 minuta..
Sta vi mislite o tome??
Sta moze biti uzrok???
Da li vam se desava da imate odlican sex sa partnerom a da pri tom ne mozete da zavrsite (da dozivite orgazam) ? I ako ste odlicno raspolozeni za vodjenje ljubavi sa vasim partnerom, vi jednostavno ne mozete da zavrsite..?Desi mi se ponekad... Nista strasno...
Sta vi mislite o tome??
Sta moze biti uzrok???
Desavalo mi se i nije strasno ako nemogu danas moci cu sutra .Da li vam se desava da imate odlican sex sa partnerom a da pri tom ne mozete da zavrsite (da dozivite orgazam) ? I ako ste odlicno raspolozeni za vodjenje ljubavi sa vasim partnerom, vi jednostavno ne mozete da zavrsite..?
Sta vi mislite o tome??
Sta moze biti uzrok???
kako čudno.. prvi put čujem za tako nešto..Zgrchish se, ubrza srce... pustih onaj zvuk aaaaaaaaaah... ali nishta ne izadje
Jel jasnije sada? Btw, uopshte nije ta izjava za zajebenciju, nemate ideju kako mi je bilo... doslo je do toga da sam hteo kod jebenog doktora da odem i da ga pitam shta mi je bre?
Nishta...
Desi mi se ponekad... Nista strasno...
Kazu da to nije rijetkost, narocito nakon nekoliko uzastopnih svrsavanja... iscrpi se covjek