Da li se vraćate?

Paula

black cat
VIP
Poruka
34.161
Pita jedan tip pri upoznavanju moju prijateljicu, da li se vraćaš?

Malo ju je to zbunilo što to odmah pita, tek se upoznaju. Ona mu kaže ne.

Posle sam mislila, čovek ima iskustva, zašto to pita, zanimljivo je.

I onda kada se prisetim svih ljudi koje poznajem, zaista ima onih koji se stalno vraćaju nekome, a ima i onih koji kada stave tačku to je velika TAČKA.

Gde se vi nalazite u tom spektru?

Ma kakvo vracanje. To je najveca greska koju osoba moze da napravi jer problem koji imas sa partnerom je i dalje tu. I ti problemi se uvek vrte oko istog:

- Novac
- Nemanje zajednickih ciljeva
- Neprihvatanje da je zajednicki zivot kraj za neke stvari

Pita jedan tip pri upoznavanju moju prijateljicu, da li se vraćaš?

Malo ju je to zbunilo što to odmah pita, tek se upoznaju. Ona mu kaže ne.

Posle sam mislila, čovek ima iskustva, zašto to pita, zanimljivo je.

I onda kada se prisetim svih ljudi koje poznajem, zaista ima onih koji se stalno vraćaju nekome, a ima i onih koji kada stave tačku to je velika TAČKA.

Gde se vi nalazite u tom spektru?
Можда не одмах ни без великих борби са собом али ТАЧКА!
Од те тачке постоји кулуран ниво комуникације ако је потребна или шта год али ништа више.
Ако си мислила на оне ствари и са њима тачка јер ко је у емотивној предности другу особу искоришћава и на неки начин уништава.
Шта год се десило човек мора да се суочи са последицама и својим изборима. Ако би се ишта продужило на пример тој особи од мене стојао сигуран фалус а све остало може тражити на другу страну онако на тенане да бирка да се не жури јер јој је свака рупа испуњена.
Може боље да се концентрише на оно што јој заиста треба и фали.

Ууу...добро питање.

Мсм...бзвз је само питање. Кога брига.

Али, рибе се наложе на та секси питања о вези која алудирају на драму (оно...раскид, па враћање или раскид...па стављена тачка).

Тај је неки мајстор свог заната. Таман ћу да користим ово питање да приликом упознавања и ћаскања заденем секси емотивну тему где ће рибица да овлажи. Теоријски, није секси питање, тако да је безбедно, а прилично је емотивно јако. На ово питање свака жена овлажи из момента.

Још да нађем пар сличних питања, и кренуће ми каријера!!!

Dva puta čitam šta si napisala pa se mislim da se nisi malo zbunila. 😄

Ma, meni je jasno čak i ako njoj nije ;)

Naime, veze podrazumevaju dosta toga. I pri raskidu to nikada nije jednostavno. Zato kada se jednom sa nekim baš raskine veza, teško je vratiti se.
Sa druge strane, ako je seks u pitanju i nije bilo nekih težih pitanja na stolu, onda i nije tako teško vratiti se, jer se ne nose teški tovari.

Ууу...добро питање.

Мсм...бзвз је само питање. Кога брига.

Али, рибе се наложе на та секси питања о вези која алудирају на драму (оно...раскид, па враћање или раскид...па стављена тачка).

Тај је неки мајстор свог заната. Таман ћу да користим ово питање да приликом упознавања и ћаскања заденем секси емотивну тему где ће рибица да овлажи. Теоријски, није секси питање, тако да је безбедно, а прилично је емотивно јако. На ово питање свака жена овлажи из момента.

Још да нађем пар сличних питања, и кренуће ми каријера!!!

Jeste da nosi neku seksi emotivnu komponentu, ali moraš biti obazriv da priča ne ode na tvoje i njene bivše,... to bi bio zaeb. Može i to da bude pogodak, ali i udarac, tako da.. dobro smisli strategiju i šta ako pod A, šta ako B,... ;)

Ma, meni je jasno čak i ako njoj nije ;)

Naime, veze podrazumevaju dosta toga. I pri raskidu to nikada nije jednostavno. Zato kada se jednom sa nekim baš raskine veza, teško je vratiti se.
Sa druge strane, ako je seks u pitanju i nije bilo nekih težih pitanja na stolu, onda i nije tako teško vratiti se, jer se ne nose teški tovari.
Da.
Svaka veza (bez obzira na čemu se zasniva) je svoja priča.
Zavisi koliko se daješ i koliko dobijaš, a to opet proizilazi iz ovoga gore pomenutog - na čemu se zasniva.

Back