Da li se vraćate?

Ja sam davnih dana dignuo ruke i od veza i od sex-a sto je odgovor sam po sebi.
Dodao bih da vracanje ima smisla tek ako je osoba/ osobe svatila svoje pogreske i uspela da ih nekako “resi”.
No za takve stvari trebaju godine, pa je “vracanje” neprakticno.
Ima veza gde partneri stalno odlaze i vracaju se, no to su previse stresne i dramaticne veze za vecini ljudi zdravog razuma.

Pita jedan tip pri upoznavanju moju prijateljicu, da li se vraćaš?

Malo ju je to zbunilo što to odmah pita, tek se upoznaju. Ona mu kaže ne.

Posle sam mislila, čovek ima iskustva, zašto to pita, zanimljivo je.

I onda kada se prisetim svih ljudi koje poznajem, zaista ima onih koji se stalno vraćaju nekome, a ima i onih koji kada stave tačku to je velika TAČKA.

Gde se vi nalazite u tom spektru?

Kad neka ima posle mene nekog novog tu vise bema vracanja i tu je tacka i sve mogucnosti su zatvorene a i onako malo tesko da moze da se opet krene ispocetka mada nije nemoguce.
Ali ako neka ima nekog posle mene ili ja posle nje nema povratka tu.

Ja sam davnih dana dignuo ruke i od veza i od sex-a sto je odgovor sam po sebi.
Dodao bih da vracanje ima smisla tek ako je osoba/ osobe svatila svoje pogreske i uspela da ih nekako “resi”.
No za takve stvari trebaju godine, pa je “vracanje” neprakticno.
Ima veza gde partneri stalno odlaze i vracaju se, no to su previse stresne i dramaticne veze za vecini ljudi zdravog razuma.
Vazi jebucnu se sa par desetina njih ,pa kao aj se sad skrasim uz onog najnaivnijeg jer me nije tretirao kao trulex

I onda kada se prisetim svih ljudi koje poznajem, zaista ima onih koji se stalno vraćaju nekome, a ima i onih koji kada stave tačku to je velika TAČKA.

...да је ваљало не би прекидали....
...подгрејано јело никад нема укус као јело које је сада скувано....

Vazi jebucnu se sa par desetina njih ,pa kao aj se sad skrasim uz onog najnaivnijeg jer me nije tretirao kao trulex
Nije to vec ljudi zapravo ne znaju sta zele, a i kad svate cesto je prekasno.
Paradox je da bi mozda ljudi trebali da se rode stari, pa kad dodju do mladosti imaju vece sanse da nadju svoju srecu, ovako smo osudjeni na visedecenijsku dramu.

Kako sa kim, baš dosta zavisi od toga pod kojim smo se okolnostima razišli.
Sa bivšom se ne čujem/ne viđam jer nikada nismo stigli do momenta da jedno drugo skroz razumemo, a kontam da to i neće da se desi u skorijoj budućnosti.
Potencijalna obnova odnosa nije isključena, ali za to bi čudo moralo da se desi, takođe ne bih dozvolio da ide u ljubavno/seksualnom smeru jer imam to neko očekivanje da bi stvari opet krenule po zlu.

Sa druge strane, sa drugim partnerkama, sa kojima sam imao prekinut odnos, se desilo da nam se odnos obnovio (mada takođe ne u emotivno-seksualnom smislu) više nešto nalik ortačkom odnosu.

Treća situacija ako smo prekinuli bez nekih prethodnih komplikacija desi se da ostanemo u kontaktu i povremeno se provedemo i pojebemo

Sada da li se vraćam:
Pa generalno ne, ne volim komplikovano-nerešive situacije i odnose, a ako smo prvi put imali spor, verovatno bi ga bilo i drugi.
U takvim situacijama najčešće mislim da bi drugoj strani bilo bolje bez mene ili pak da bi se razjasnilo da li je bilo do mene ili nje.

Nisam pametan:aha:

dokaz kolko smo svi postali otudjeni, a mnogi robovi emocionalnih navika koje tesko neutralisu

Back