buudala
Stara legenda
- Poruka
- 78.713
Lesi se vraća.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pita jedan tip pri upoznavanju moju prijateljicu, da li se vraćaš?
Malo ju je to zbunilo što to odmah pita, tek se upoznaju. Ona mu kaže ne.
Posle sam mislila, čovek ima iskustva, zašto to pita, zanimljivo je.
I onda kada se prisetim svih ljudi koje poznajem, zaista ima onih koji se stalno vraćaju nekome, a ima i onih koji kada stave tačku to je velika TAČKA.
Gde se vi nalazite u tom spektru?
Vazi jebucnu se sa par desetina njih ,pa kao aj se sad skrasim uz onog najnaivnijeg jer me nije tretirao kao trulexJa sam davnih dana dignuo ruke i od veza i od sex-a sto je odgovor sam po sebi.
Dodao bih da vracanje ima smisla tek ako je osoba/ osobe svatila svoje pogreske i uspela da ih nekako “resi”.
No za takve stvari trebaju godine, pa je “vracanje” neprakticno.
Ima veza gde partneri stalno odlaze i vracaju se, no to su previse stresne i dramaticne veze za vecini ljudi zdravog razuma.
...да је ваљало не би прекидали....Pita jedan tip pri upoznavanju moju prijateljicu, da li se vraćaš?
I onda kada se prisetim svih ljudi koje poznajem, zaista ima onih koji se stalno vraćaju nekome, a ima i onih koji kada stave tačku to je velika TAČKA.
Lesi se vraća krućiLesi se vraća.
Nije to vec ljudi zapravo ne znaju sta zele, a i kad svate cesto je prekasno.Vazi jebucnu se sa par desetina njih ,pa kao aj se sad skrasim uz onog najnaivnijeg jer me nije tretirao kao trulex
Voliš seks bez obaveza?veze ne obnavljam,sex jedino ako nije bio sa nekim sa kim sam bila u vezi
Nisam pametanPita jedan tip pri upoznavanju moju prijateljicu, da li se vraćaš?
Ako u startu ne valja nešto nema povratka.ili veze ili samo sexa
dokaz kolko smo svi postali otudjeni, a mnogi robovi emocionalnih navika koje tesko neutralisuPita jedan tip pri upoznavanju moju prijateljicu, da li se vraćaš?
onaj što je otišao u inostranstvo? da, pisala si nešto o tome.Samo sam se jednom vraćala. Poslednji bivši.
Nešto ih vuče, ali ne ide. Posle svakog takvog vraćanja, kriva entuzijazma opadaima primera da dvoje pokusaju ponovo.... i uspeju
doduse retko...
vracaju se muskarci i zene...
a generalno... nema od toga 'leba....
neme leba, al ima qaracineima primera da dvoje pokusaju ponovo.... i uspeju
doduse retko...
vracaju se muskarci i zene...
a generalno... nema od toga 'leba....
Da da. To je ta priča.onaj što je otišao u inostranstvo? da, pisala si nešto o tome.
Ali, šta? je li to još aktuelno ili je davno prestalo?