Da li trenirate nesto?

Ja sam 5 god trenirala plivanje pa sam preshla na odbojku i nju trenirala 2 godine i uspela sam da predjem u selekciju beograda za 94 godishte i onda me je smorilo i to pa sam sada vec 6 meseci na skokowima u wodu koje ne zhelim da napustim nizashta na swetu. inache ja sam i pre htela da treniram skokowe ali mi moji nisu dali kao to je opasno i tako to ali hwala bogu uspela sam da ih nAGovorim

za razliku od vas napaljenika na automobile ja i znam kako je to ici negde peske... inace retko kad ustajem ujutru, a jos redje odem u prodavnicu! :lol:

trcanje i tegovi batice! :p

Ја сам одавно престао да идем у продавницу колима... још од када се отворила продавница преко пута моје куће :mrgreen:

Е хтео сам ја на трчање и неке ситне вежбице успут, али никако да нађем некога да ме малко посаветује :)

Па оно... мислио сам да идем на спортски на трчкање, па мало тенис (оно ударање у зид :mrgreen: ) и још неке ситне вежбице 15-20 минута па за те вежбице да ми неко каже шта је паметно да се ради... ;)
zavisi koju grupu misica zelis da razvijas i kakve te konkretno vezbe interesuju...

@Dovla
Ti bi da budeš u formi? Pa nadji neku da te održava u kondiciji. :mrgreen:
Ма треба ми физичка кондиција, а за ово са женама сам увек у форми :P
pazi, propadanja i zgibovi su ti majka svih vezbi! ;)

dodaj uz to sklekove i trbushnjake! :D
Па тако нешто сам и ја контао... хмм... од понедељка идем :mrgreen:

Back