Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Ne bi,veruj mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi,veruj mi![]()
neke moje drugarce jedu 3x vishe od mene, a izgledaju ko pola mene... dobro aj sad ja ke*am malo, nisam ni ja debela ali....![]()
Pa naravno da je lakshe da se ugoji... mislim blago onima kod kojih je obrnuto...
neke moje drugarce jedu 3x vishe od mene, a izgledaju ko pola mene... dobro aj sad ja ke*am malo, nisam ni ja debela ali....![]()
E devojke su fascinantne, ako ih poznajes, bile one mrsave ko grancice reci ce "ja sam debela", ako ih ne poznajes bile one tenkovi reci ce "pa nisam ja debela"...
Naravno implikacija nema nikakvih... samo konstatacija!
Vidite sta radi ta prirodna selekcija...
Treniram živce...Gledam da ih malo ugojim jer su poprilično tanki u poslednje vreme.
dobro vece![]()
... "tezinom"(od 500 N)
Ako si tezinu vec napisala pod navodnicima onda je trebalo da napises u kilogramima![]()
Ovo... one devojke koje imaju viska kilograma a kazu da nisu debele to znaci da one nisu iskompleksirane ili jednostavno ne zele sebi da priznaju da imaju viska kilograma... a one mrsave koje govore da su "debele" zaparavo ili su iskompleksirane ili ne zele da im se to desi ili pak to pricaju da bi im neko drugi rekao da su mrsave, zgodne, bla, bla.... <------------ moje misljenje
E devojke su fascinantne, ako ih poznajes, bile one mrsave ko grancice reci ce "ja sam debela", ako ih ne poznajes bile one tenkovi reci ce "pa nisam ja debela"...
Naravno implikacija nema nikakvih... samo konstatacija!
Vidite sta radi ta prirodna selekcija...
karate trenirala 8 godina i opet cu se vratiti......jedva cekam!