Da li trenirate nesto?

Знам и ја њих хрпу које имају дозволу. Али то не значи да умеју да возе, а још мање да воле да возе... једино знам једну која цепа Хамера боКте :eek: како она њега шиба то није нормално... знам да ће звучати нескромно, али дефинитивно је у мом рангу.
Uveo bih ja i treniranje vožnje za ženske persone.
Danas jedna fancy riba u naravno sivom Golfu 4-ci obilazi na punoj liniji i pravo na mene! :eek: I fazon je što je išla jako sporo, nekih 40 i to preticanje joj trajalo čitavu večnost. O Bože, sakloni me debila.

Ma kakvi.
Evo skoro sam čuo priču kako je devojka jednog mog drugara syebala njegova porodična kola i kola firme njegovog ćaleta. Da ne idem u detalje, ona je vozila tu njegovu porodičnu Astru staru samo pet meseci (nov auto :eek:) i zakucala se u njega koji je bio u tom službenom Yugu. On je stajao na semaforu i ona ga pritom nabacila na još dvoje kola i napravila lančani sudar od četvoro kola.
A zašto? Zato što je mala telefonirala (i to više puta) dok je vozila tada, pa kad je raspalila ovog - napravila je ukupnu štetu od nekih 2.000-2.500 evra. :eek::eek::eek:
I šta sad on da radi? Da raskine?

Naravoučenije - nikad ne dajte devojci da vozi vaša kola! Znam mnoštvo primera gde su lepo davali devojkama svoja kola, a ove sekle krivine na levo, ne stajale na Stop, olupavale se pri parkiravanjima, pokušavale da se qrče pa završavale u jarkovima itd.

Poslednja izmena:
Uveo bih ja i treniranje vožnje za ženske persone.
Danas jedna fancy riba u naravno sivom Golfu 4-ci obilazi na punoj liniji i pravo na mene! :eek: I fazon je što je išla jako sporo, nekih 40 i to preticanje joj trajalo čitavu večnost. O Bože, sakloni me debila.
Гарант је био неки ТДИ у трећој :D а она јадна није знала да врати у другу :)
Evo, i ja kazem, zene zaista ne znaju da voze... Videla sam mozda par ribe koje full voze, a inache... :roll:
Zato se ja chesto pitam da ja nisam zapravo mushko u zenskom telu. :mrgreen:
Ја немам такву предрасуду... виђао сам и једне и друге који немају везе с мозгом тако да немам неку посебну предрасуду према женама возачима...
Ma kakvi.
Evo skoro sam čuo priču kako je devojka jednog mog drugara syebala njegova porodična kola i kola firme njegovog ćaleta. Da ne idem u detalje, ona je vozila tu njegovu porodičnu Astru staru samo pet meseci (nov auto :eek:) i zakucala se u njega koji je bio u tom službenom Yugu. On je stajao na semaforu i ona ga pritom nabacila na još dvoje kola i napravila lančani sudar od četvoro kola.
A zašto? Zato što je mala telefonirala (i to više puta) dok je vozila tada, pa kad je raspalila ovog - napravila je ukupnu štetu od nekih 2.000-2.500 evra. :eek::eek::eek:
I šta sad on da radi? Da raskine?
Ја бих је продао у бело робље :roll:

Иначе она је још и добра... мене је бивша спиздила отпозади, а пази како... идемо ми заједно (свако својим колима) и она заостане и зове ме да је сачекам... и ја станем ПОРЕД пута и чекам је 10 минута... и она долази, силази са пута и спизди ми ауто :eek: Боже сачувај... :lol:

Poslednja izmena:

Иначе она је још и добра... мене је бивша спиздила отпозади, а пази како... идемо ми заједно (свако својим колима) и она заостане и зове ме да је сачекам... и ја станем ПОРЕД пута и чекам је 10 минута... и она долази, силази са пута и спизди ми ауто :eek: Боже сачувај... :lol:
Pa kad si pglu. :lol:
Kada idem sa još nekim kolima, uvek, ali uvek sam ja iza. Upravo iz tih razloga. :D

Pa kad si pglu. :lol:
Kada idem sa još nekim kolima, uvek, ali uvek sam ja iza. Upravo iz tih razloga. :D
Јао ћути... није знала пут... и гуска ме обиђе на аутопуту и ја пожурим за њом да је стигнем да јој кажем да се искључујемо на следећем искључењу, а она се попалила и видим још убрзава... и ја искулирам, на 500м дам мигавац и реко' ако види - види, ако не види нека иде на следеће искључење кад је глупа... и фазон она види у последњем моменту и смота из леве траке на искључење и притом исече шлепер у десној траци и једва се задржи на путу јер је улетела сигурно са 100-110 у искључење :dash::dash::dash: и пошто су после све били магистрални путеви морао сам ја напред... и да ме је ударила на путу па да и разумем, али СТОЈИМ ПОРЕД ПУТА и то 10минута, на правцу од 2км значи нема шансе да ме није видела на време и она геније смота волан са пута, улети у неку рупу, излети из ње, одвоје јој се предњи точкови од земље и спуца у мене и одбаци 1,5м ауто који сам држао под ручном :dash::dash::dash:
Ja nikad ne bih vozila tudji auto... U stvari, jesam vozila. :confused: Al inache ne volim to, a svoja kola dajem... Jb.g. Nije da mi sada traze, al nije mi velika frka...
Ја стално возим туђа аута, махом службена. Тетак ми стално даје, стриц такође... ал' то је оно фазон кад одем код њих на викенд или одмор па да имам до града или ми тетак да да се мало ку*чим :mrgreen: Али да дам своје ауто? Само одабранима којих нема много... е да и сестри али то је по наређењу иначе не би добила...

Moram da skrenem temu.

Dovla, zašto svoju bivšu devojku nazivaš guskom i kažeš da je glupa?

Nebitno ko je u pitanju i da li je zaista guska ili nije, ali mislim da bi lepše bilo da zadržiš to za sebe. Prosto, ako za nekog kog si SAM odabrao kažeš javno da je guska, to govori nešto o TVOM izboru pa i tebi.

Hvala na pažnji :)

Evo nove teme. Zanima me da li trenirate nesto? I sta?

Ništa ne treniram, mada bih volela da treniram tenis. Ne zato što su Jelena, Ana, Đoković, . . . popularni. Još od kad znam za sebe volela sam taj sport.

I glupo mi je što je sada tenis mnogima extra, a pre su ga mrzeli il' su jednostavno bili potpuno ravnodušni. Super što ga vole, al' ipak voleti sport samo zato što je trenutno in-po meni je veoma glupo&bezveze. . . :roll:

Moram da skrenem temu.

Dovla, zašto svoju bivšu devojku nazivaš guskom i kažeš da je glupa?

Nebitno ko je u pitanju i da li je zaista guska ili nije, ali mislim da bi lepše bilo da zadržiš to za sebe. Prosto, ako za nekog kog si SAM odabrao kažeš javno da je guska, to govori nešto o TVOM izboru pa i tebi.

Hvala na pažnji :)

Хммм... ја о мојим бившим увек све најбоље баш из тог разлога који си навела колико год оне биле добре или лоше према мени. У конкретном случају то је некако више било одмила и онако у жаргону тј као да сам рекао . смотана :) Значи ништа лоше нисам мислио :) Генерално ја ни једну женску особу нисам поредио нити називао животињским именима или курвa, кучкa и слично... то ми је некако баш ружно и непримерено без обзира колико те изнервира, увреди, повреди шта год... само гуске и ћурке користим за нешто као одмила... тешко је објаснити... има посебан акценат :)

Back