Da li trenirate nesto?

trenirala sam jedno 2-3 godine sportski ples, a neđe ranije sam godinu dana na latino američke plesove... sad mi kažu da upišem košarku, al' ja nešto ne mogu, ne sviđa mi sse da treniram, više volim da samo mlatim na terenu pored moje zgrade, nego da se o jadu zabavljam na treninzima..

Мене стално непознати људи тј људи које тек упознам питају да ли тренирам нешто. Нисам још успео да докучим зашто им је то толико важно и зашто ме уопште то питају. Чак ме је једном судија приликом узимања генералија питала да ли тренирам нешто :eek:

Иначе, не тренирам само из разлога што не могу да ''понедељком, средом и петком будем ту-и-ту у толико-и-толико сати'' максуз због тренинга :neutral: Одем рекреативно на фудбал кад имам времена са другарима или на базен па отпливам мало или евентуално на трчање. Али ништа посебно редовно и константно...

Мене стално непознати људи тј људи које тек упознам питају да ли тренирам нешто. Нисам још успео да докучим зашто им је то толико важно и зашто ме уопште то питају. Чак ме је једном судија приликом узимања генералија питала да ли тренирам нешто :eek:

Иначе, не тренирам само из разлога што не могу да ''понедељком, средом и петком будем ту-и-ту у толико-и-толико сати'' максуз због тренинга :neutral: Одем рекреативно на фудбал кад имам времена са другарима или на базен па отпливам мало или евентуално на трчање. Али ништа посебно редовно и константно...
ja imam obicaj da pitam sledece:
1.da li treniras nesto?:mrgreen:
2.sta si u horoskopu?:mrgreen:

ja imam obicaj da pitam sledece:
1.da li treniras nesto?:mrgreen:
2.sta si u horoskopu?:mrgreen:

Па пази... то кад се упознајеш овако с неким другарски то је да кажем још и ок... али кад ја уђем у неку канцеларију и секретарица ме прво пита да ли тренирам нешто па ме тек онда понуди да седнем да сачекам то већ није баш уобичајно... а кад ме ова судија питала да ли тренирам нешто, одмах сам помислио да је пандур написао изјаву да сам га истукао :lol:

Back