Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Trenirala sam pilates, ali planiram da krenem na aikido ako raspored predavanja dozvoli, ako ne, pilates ponovo. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ah, bilo bi me sramota da plešem. zasto? ja bas volim da plesem. :}samo se upusti i to je to...Ples, divnoah, bilo bi me sramota da plešem.
![]()

Sve moje drugarice smaraju za te plesove...Ja volem loptu i sve shto je dinamichno i adrenalinsko...
Mnogo bih volela da odem na onu veshtachku stenu na Adi i na Tashu...

ja jesam.bilo da se igra rukomet, preskace kozlic, radi kolut, zvezda itd. ja dobijem 5 iz fizickog.
![]()

Jao, koliko bih ja volela da skochim bandzi. Al nekako ne bih htela to na Adi da uradim.I hocu da idem na taj rafting, al nikako da se dogovorim sa drugaricama koje hoce takodje...
Al ja obozavam da plivam... Da ronim ne smem jer me bole ushi a ne umem da izjednachim pritisak.
A zimi skijam i vozim bord. Jedva chekam.![]()
Ти си једина девојка коју знам да уме и ВОЛИ да вози, која хоће да иде на рафтинг (ово обавезно иди много је кул
и то све у једној особи
Ja sam jedina devojka koju znash da ume da vozi!!!Ти си једина девојка коју знам да уме и ВОЛИ да вози, која хоће да иде на рафтинг (ово обавезно иди много је кул
) и која УМЕ и воли да скија
и то све у једној особи
![]()
Ja znam njih i previshe... 

Знам и ја њих хрпу које имају дозволу. Али то не значи да умеју да возе, а још мање да воле да возе... једино знам једну која цепа Хамера боКтеJa sam jedina devojka koju znash da ume da vozi!!!Ja znam njih i previshe...
A to da volim da vozim, to mi se svi chude.
Ma sve moje drugarice hoce na rafting.
A to za skijanje, skijam od 3. godine, takmichila sam se, al znam josh gomilu devojaka koje su profi skijashice.
Mnogo se ti chudish...![]()
како она њега шиба то није нормално... знам да ће звучати нескромно, али дефинитивно је у мом рангу. 
Jao poznato mi je to...Знам и ја њих хрпу које имају дозволу. Али то не значи да умеју да возе, а још мање да воле да возе... једино знам једну која цепа Хамера боКтекако она њега шиба то није нормално... знам да ће звучати нескромно, али дефинитивно је у мом рангу.
Jа не познајем никога ни мушко ни женско (моје генерације) ко зна да скија. Зимус баш кад сам хтео на скијање питао сам у курту и мурту, али нико
Sve moje drugarice imaju dozvolu, samo jedna vozi, i to je katastrofa. 
U bok´te...
Koji lik...