Da li trenirate nesto?

Sve moje drugarice smaraju za te plesove... :roll: Ja volem loptu i sve shto je dinamichno i adrenalinsko... :)
Mnogo bih volela da odem na onu veshtachku stenu na Adi i na Tashu...

volim sportove kad mozes da testiras sopstvene granice, dinamika i adrenalin ko sto rece gore citirana...

Adrenaline keeps me in the game
Adrenaline you don't even feel the pain
Wilder than your wildest dreams
When you're going to extremes
It takes adrenaline

sta fali timskim sportovima?

plivanje mi nikad nije bila jaca strana... verovatno zato sto sam pokusao samoubistvo na bazenu sa 4-5 godina :lol::mrgreen::rumenko:

bungee i ja zelim da probam, al' mnogo mi to para za tako kratkotrajno zadovoljstvo...
moje drustvo je islo na rafting u maju, kazu da je nezaboravno iskustvo! ja sam imao kolokvijum... :dash:

Ja i timski sportovi - oksimoron.

Uf, ja obožavam vodu, kad zaronim - nirvana.
Voda nosi sve.

Da istina, ali mislim da je osećaj volšeban; osećaj slobode.
Moja drugarica je skakala i kaže da joj je dosta dugo trebalo da skoči i da je vrištala. :eek:

Eh, valjda ću ove godine ić' na rafting i ja sam propuštala unazad dve godine.

Jao, koliko bih ja volela da skochim bandzi. Al nekako ne bih htela to na Adi da uradim. :roll: I hocu da idem na taj rafting, al nikako da se dogovorim sa drugaricama koje hoce takodje...
Al ja obozavam da plivam... Da ronim ne smem jer me bole ushi a ne umem da izjednachim pritisak. :(
A zimi skijam i vozim bord. Jedva chekam. :mrgreen:

Jao, koliko bih ja volela da skochim bandzi. Al nekako ne bih htela to na Adi da uradim. :roll: I hocu da idem na taj rafting, al nikako da se dogovorim sa drugaricama koje hoce takodje...
Al ja obozavam da plivam... Da ronim ne smem jer me bole ushi a ne umem da izjednachim pritisak. :(
A zimi skijam i vozim bord. Jedva chekam. :mrgreen:

:eek: Ти си једина девојка коју знам да уме и ВОЛИ да вози, која хоће да иде на рафтинг (ово обавезно иди много је кул ;) ) и која УМЕ и воли да скија :eek: и то све у једној особи :eek:

:eek: Ти си једина девојка коју знам да уме и ВОЛИ да вози, која хоће да иде на рафтинг (ово обавезно иди много је кул ;) ) и која УМЕ и воли да скија :eek: и то све у једној особи :eek:
Ja sam jedina devojka koju znash da ume da vozi!!! :eek: Ja znam njih i previshe... :eek:
A to da volim da vozim, to mi se svi chude. :mrgreen:
Ma sve moje drugarice hoce na rafting. ;)
A to za skijanje, skijam od 3. godine, takmichila sam se, al znam josh gomilu devojaka koje su profi skijashice.
Mnogo se ti chudish... :P

Ja sam jedina devojka koju znash da ume da vozi!!! :eek: Ja znam njih i previshe... :eek:
A to da volim da vozim, to mi se svi chude. :mrgreen:
Ma sve moje drugarice hoce na rafting. ;)
A to za skijanje, skijam od 3. godine, takmichila sam se, al znam josh gomilu devojaka koje su profi skijashice.
Mnogo se ti chudish... :P
Знам и ја њих хрпу које имају дозволу. Али то не значи да умеју да возе, а још мање да воле да возе... једино знам једну која цепа Хамера боКте :eek: како она њега шиба то није нормално... знам да ће звучати нескромно, али дефинитивно је у мом рангу.

За рафтинг постоји разлика између ''хтети'' и ''желети''. Мало њих заиста жели.

Ја не познајем никога ни мушко ни женско (моје генерације) ко зна да скија. Зимус баш кад сам хтео на скијање питао сам у курту и мурту, али нико :neutral:

И не чудим се... изненађен сам.... пријатно ;)

Знам и ја њих хрпу које имају дозволу. Али то не значи да умеју да возе, а још мање да воле да возе... једино знам једну која цепа Хамера боКте :eek: како она њега шиба то није нормално... знам да ће звучати нескромно, али дефинитивно је у мом рангу.
Jа не познајем никога ни мушко ни женско (моје генерације) ко зна да скија. Зимус баш кад сам хтео на скијање питао сам у курту и мурту, али нико :neutral:
Jao poznato mi je to... :lol: Sve moje drugarice imaju dozvolu, samo jedna vozi, i to je katastrofa. :lol:
Ja ne mogu da verujem da ne znash nikoga ko zna da skija! :eek: U bok´te...

Знам само једног лика који није хтео да чује ни за шта више од Дивчибара :roll: Каже Копаоник му је превише... Француску онда нисам смео ни да му поменем :confused:

Ма знам... оног момента кад сам спичио Црну и Црвену без проблема мене Коп сморио... једино сада што нисам дуго скијао па бих морао пар дана на привикавање, па тек онда на нешто озбиљно :)

Back