Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Trenirala karate, sad idem povremeno na odbojku 
i takoc...

i takoc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dubljenje na trepavicama... Zatim, isla sam na kurs magije i tarota... Hm... Sta bese ono jos? Ah, da! Bacanje anatema na kafe ,, Ana cetiri pistolja '' i povremeno na guske koje raspravljaju:,, Da li je Isus Hrist najveca zvezda svih vremena?'' I tako... Zanimljivo je meni u zivotu.![]()
Evo nove teme. Zanima me da li trenirate nesto? I sta?
trenirala 7 god karate,mozda i duze,a onda jednostavno napustila...sad mi malo zao..
ja jesam.Ne i nisam nazhalost nadarena za sportoveAli zato nekad izadjem napolje i igram sa drugaricama odbojku (ovako samo, ne preko mrezhe)
![]()
не могу да ''понедељком, средом и петком будем ту-и-ту у толико-и-толико сати'' максуз због тренинга![]()
ja imam obicaj da pitam sledece:Мене стално непознати људи тј људи које тек упознам питају да ли тренирам нешто. Нисам још успео да докучим зашто им је то толико важно и зашто ме уопште то питају. Чак ме је једном судија приликом узимања генералија питала да ли тренирам нешто![]()
Иначе, не тренирам само из разлога што не могу да ''понедељком, средом и петком будем ту-и-ту у толико-и-толико сати'' максуз због тренингаОдем рекреативно на фудбал кад имам времена са другарима или на базен па отпливам мало или евентуално на трчање. Али ништа посебно редовно и константно...
ja imam obicaj da pitam sledece:
1.da li treniras nesto?![]()
2.sta si u horoskopu?![]()