Ne baš, al jesam se jednom odsekla od straha. Odaaavno je to bilo. Pre 15god.
Vraćam se iz druge smene , skoro ponoć, stiže sms " uvek te vidim" tako nekako. Oladim se skroz. Utrčim u stan , zaključam, naguram stolicu.

A to je verovatno trebala biti romantična poruka.

Ne bukvalna, da me vidi, nego kao ono ,u mislima.

Tad to nisam znala al kolege dale moj broj nekom smaraču i on bio uporan danima slao sms, nisam odgovarala, i tog dana krenuo poslednjim jakim oružjem na mene :
romantikom .

a prepodne tog istog dana slao poruku : vidim ti si fina, kao Šeherezada a ja sam kao Onur, nisam kao (pa opet neko muslimansko ime) , ja još ne znajući da su kolege dale moj br tom liku, reko gde mene od celog sveta nađe neki Turčin . A on mislio prečicom ,poređenjem sa serijom da mi objasni kakav je, al ja sam izgleda bila jedini lik u Srbiji koja nije gledala seriju Šeherezada, niti sam znala da se emituje, pa kad je napravio ta poređenja, ja reko, gotovo je, ode mi glava
Kasnije se situacija razrešila ....
No, htedoh reći apropo teme, nimalo nije svejedno ako vam se neko nakači, užasan je strah i osećaj, sreća te je ovo kod mene bio samo nesporazum.

Ali nedelju dana i više su stizale tako nekako glupave poruke, vidim te , ovako si , onako si, znam te , bla bla , i nije svejedno. Ne znaš ko je taj ko ti šalje ni šta ti misli.