Da li sumnjate da Vas neko prati i posmatra?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanimljivo, mada je Aspergerov sindrom pridružena dijagnoza, da tako kažem, nije nešto što govori o tome samo po sebi.
Znam, samo izgleda da ima nekog podskupa unutar tog spektra koji može da bude krajnje opasan po okolinu. Ne postoji neki jasni ekvivalent Makdonaldove trijade, ali izgleda da takav podskup potencijalno krajnje opasnih unutar tog spektra postoji.

Znam, samo izgleda da ima nekog podskupa unutar tog spektra koji može da bude krajnje opasan po okolinu. Ne postoji neki jasni ekvivalent Makdonaldove trijade, ali izgleda da takav podskup potencijalno krajnje opasnih unutar tog spektra postoji.
Ja sam zaključila da je Aspergerov sindrom ovde problem jer se zbog ponašanja koje je za njega tipično kamufliraju ostali poremećaji. Ne znam da li sam u pravu, kompleksna je tema.

Ja sam zaključila da je Aspergerov sindrom ovde problem jer se zbog ponašanja koje je za njega tipično kamufliraju ostali poremećaji. Ne znam da li sam u pravu, kompleksna je tema.
Veoma je moguće, dovoljno je da se nema skoro nikakav uvid u to kako funkcioniše grupa ljudi sa kojom neko provodi po ceo dan, i da se uz to ima još nešto, ne daj bože antisocijalni poremećaj ili sociopatija, ili prosto da se uz to bude i sklon impulsivnoj agresiji a da se nema neka kontrola nad impulsima…

Da li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.

Kako reagovati ukoliko sumnjate da Vas neko tajno posmatra i prati ?
Prijaviti psihopatu.

Back