Oprošteno ti je 87,5%.Sa druge strane, nekada davno sam bio taj koji je pratio odredjena lica, po sluzbenoj duznosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprošteno ti je 87,5%.Sa druge strane, nekada davno sam bio taj koji je pratio odredjena lica, po sluzbenoj duznosti.
Nikakve pare im ne trebaju ako imaju sve podatke o svakom,bazna stanica u svakom trenutku zna gde smo po mobilnom broju,koji smo zilion puta negde verifikovali,placanje karticom znaju gde smo kupili sta i sta smo kupili,ako bacis ambalazu tamo gde je to kaznjivo platices kaznu i znace da si to ti bacio po onom racunu iz prodavnice,a vec koriste i dnk da nadju stetocine koje bacaju djubre okolo tamo gde zele da urede drustvo,e to je malo skupo ali te troskove vrv plati krivac,ti si onako malo umisljen mislis da si bitan,pa ne,ne radi se ovde o pojedincima, nego svako mora da bude u tom sistemu da bi postao rob koga mogu uvek u svakom trenutku da optuze za nesto i nametnu kako da zivi,benzin sipas na karticu- kod,znaju sta vozis,nikakav prekrsaj ne moze da prodje,ako ukinu novac a padne im sistem kako mislis da kupis hranu,kako ces na selu da kupis domacu hranu ako ne postoji fizicki novac,pazi ti si kao bio ta faca koja je to radila a nemas blage veze sta ti radeSvejedno mi je da li me neko prati ili ne.
Ne znam sta moze da postigne time?
Da me opljacka ne moze mnogo - 99% vrednosti je ili u banci ili u nekretninama.
Da mi nanese zlo fizicki - niko nema povod, a i ne zalecu se tako lako na coveka moje konstitucije.
Za sluzbe nisam zanimljiv jer apsolutno sve vec znaju o meni
Sa druge strane, nekada davno sam bio taj koji je pratio odredjena lica, po sluzbenoj duznosti.
I da bi se neko kvalitetno pratio, potrebna su ogromna sredstva i napor, odprilike 4 osobe na jednu koja se prati i gomila tehnike. Mnogo para se tu potrosi da se isprati jedna osoba propisno, tako da nijedna sluzba nece da trosi resurse da prati nekoga osim ako bas nije potrebno.
Ili ajde ovako da uprostimo,da li mislite da ne znaju nesto o vama,vasu dnevnu rutinu i navike,gde ste i sta radite,jedete ,s kim se druzite,koga zovete,gde se krecete,putujete,radite,koliko trosite i na sta
Ne to ti mislis,nikog ne moraju da prate jer se sve zna iz fotelje,mogu na klik da urade sta hoce sa svakim
Ne procitaj ono gore malo duze sta sam napisao pa reci sta nije tacnoJaoj, sto volim ove stručljake što su gledali neki film pa misle da to tako ide.
Verovatno misliš da i hakeri rade kao na filmu - sto brze kucaju na tastaturi, to brze ishakuju neki sistem![]()
Znam da me prati 90 ljudi. Piše mi na profilu.![]()
Prvo ustanoviti da li nije u pitanju paranoja, tek kad se to raščisti (makar uz pomoć stručnog licaDa li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.
Kako reagovati ukoliko sumnjate da Vas neko tajno posmatra i prati ?
Ko je to širio anti-mačju propagandu moliću lepo?
Ja sam sve te probleme rešila kada sam postala religiozna. Ne tradicionalno već ono kada sam poverovala da me Bog čuva onako kako misli da treba. E sad, nemojte reći ovo je za Religiju. Ne. Za psihologiju je, jer je uticalo dalje na odtsranjenje sijaset nekih strahova. Radi se o tome da sam ja svesna da svi sve znaju, tj verujem u nevidljive posmatrače iliti nevidiljive energije i slično, i onda sam se navikla da sve što radim mogu svi i da gledaju. Znači, da li me neki čovek prati, da li me Google prati a prati me, kogod, mene to uopšte ne zanima. Moj život je na izvolite mnogima, kao i na ovom forumu, a opet čuvam neke podatke samo da ne bi bilo zloupotreba. Ne od Google razume se hahahahahha, već od drugih ljudi iz okoline. Znači pristajem na "nevidiljive svetove" + Google + mene lično neki ljudi dave i dosadni su, no kad vide moju neprijateljsku facu uglavnom me više ništa ne pitaju. Lično smatram da sam potpuno nebitna osoba da bi me bilo ko drugi osim njih pratio.Da li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.
ne obracam paznju. Evo ovde na forum, nekoliko CIA-redara me prate, sakupljaju moje komentare pa ih za sekundu pronadju kada im zatreba iako su neki komentari stari i po nekoliko godina. Bas uzivam da se neko interesuje za mene.Da li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.
Da li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.
To se lako proveri , kad idete sami nocu ulicom a moze i danju i neko ide i pravi djonovima zvuk koraka iza vas.....U temi ima šaljivih, ali i postova koji bi ukazivali na lični problem pa do teorije zavere
Nemam strahove niti osećaj da me neko prati, posmatra, progoni.
Ni ja ne pratim nikoga, niti me neko zanima da bih morala znati putanju kojom se kreće ili planove koje ima.Štaviše, ni najbliže ne ispitujem.Lakše se diše i živi ovako.
Ako te nije puno briga u smislu ega, onda nije paranoja...a ove ostale metode su zaebane..Prvo ustanoviti da li nije u pitanju paranoja, tek kad se to raščisti (makar uz pomoć stručnog lica) i ustanovi da stvarno ima nekog ko se bavi praćenjem (dakle, da nije u pitanju paranoja!) onda preduzimati ozbiljne mere
.
Za za privatnost na mreži je neophodno znati kako se zaštiti od špijuniranja i praćenja i toga se neprekidno pridržavati. Ukoliko se nešto posumnja najobaveznije promeniti (a i potpuno napustiti one poznate stalkeru) sve naloge za koje zna stalker. Jedna neopreznost, i začas ustanovi da pored naloga x imaš i nalog y - dakle nema korišćenja jednog pa drugog naloga, ili npr “samo da se ulogujem sa svog glavnog naloga pa ti šaljem”, pa onda, proveri mejl, ono čuveno ‘nalog “moj_osnovni_nalog@xyz.domen” ti je poslao to i to’ je jedna od težih glooposti - time začas serviraš stalkeru/wannabe špijunu i sl svoj imejl, a onda začas sledi i neki mejl sa izvesnim linkom, manjim skriptom sl, i eto nekog u tvom inbox-u.