Da li sumnjate da Vas neko prati i posmatra?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavisi cime se bavis, ako se bavis necim sto privlaci paznju ne moras ni da razmisljas, pracen si , samo sto nije tajno....mislim treba postovati diskreciju sopstvene pratnje, nekad je korisno da ne znaju da znas.....

Isto kao sto je korisno kad te neko bushi preko zene, devojke ili neke slabe karike...
Otkrivanje da to znas oduzima ti razne poteze....
Sto ne bi nekome poskupeo pracenje time sto navedes slabu kariku da mu oduzima vreme...

Fora je obicno sto ljudi koji nisu praceni zele da budu praceni, a to valjda zbog vrednosti sebe..
Onaj ko je pracen sigurno ne uziva u tome..
Makar bilo totalno diskretno , npr samo prisluskivanje broja preko koga ne razmenjujete ni emotivne ni poslovne informacije....

Kad već pomenuh forum, u današnjje vreme , praćenje se svelo na praćenje po internetu, jer mnogi neoprezno ostavljaju svoje podatke, otvorene profile na društvenim mrežama i eto idealne prilike da imate progonitelja koji o vama mnogo zna.
Tako je. Samo sto ako se ne eksponiras, onda lopove zanima kad nisi kuci,a otmicare kako izgleda dete. Bilo je i jednih i drugih slucajeva
ne tako davno. Recimo ona filmska jurnjava u \jerkovicu kad su likovi iz Pariza zapucali da otmu dete koje su videli na fejsbuku.

Da. :confused: Ima tome vise godina, zadesio sam se u poprilicno losem, muljatorskom drustvu gde ih je u jednom momentu sve startovala murija, onako na prepad... Zatekoh se u sred neke primopredaje! Uzese svim prisutnima brojeve licne, pa i meni... Nakon toga, par dana bio sam ubedjen da me prati crno sluzbeno vozilo upecatljivog izgleda, zatamljenih stakala, jarko crvenih pozadinskih svetala, odn. da sam pod nekom vrstom prismotre. Pogledam kroz prozor - prodje ulicom.. Izadjem napolje - prodje pored mene. Trajalo je nekih 7 dana , nakon toga to vozilo nikad vise u svom zivotu video nisam. Mozda sam bio utiskom tog napetog dogadjaja pa sam umislio, ili sam u finalu otkacio gledajuci Ljude u Crnom, ali sam to tada sebe bio uverio, jer je koincidencija bilo poprilicno...

Da. :confused: Ima tome vise godina, zadesio sam se u poprilicno losem, muljatorskom drustvu gde ih je u jednom momentu sve startovala murija, onako na prepad... Zatekoh se u sred neke primopredaje! Uzese svim prisutnima brojeve licne, pa i meni... Nakon toga, par dana bio sam ubedjen da me prati crno sluzbeno vozilo upecatljivog izgleda, zatamljenih stakala, jarko crvenih pozadinskih svetala, odn. da sam pod nekom vrstom prismotre. Pogledam kroz prozor - prodje ulicom.. Izadjem napolje - prodje pored mene. Trajalo je nekih 7 dana , nakon toga to vozilo nikad vise u svom zivotu video nisam. Mozda sam bio utiskom tog napetog dogadjaja pa sam umislio, ili sam u finalu otkacio gledajuci Ljude u Crnom, ali sam to tada sebe bio uverio, jer je koincidencija bilo poprilicno...
Hmmm...imam i ja jedan "beg" od policije , al ne smem Nini da upropastim temu totalno. 😁😄
Isto pomešana romantika sa "praćenjem" 😁
Uklopilo bi se u temu " da li vam je neugodno kad vas policajac prati više od jednog koraka? Tri ? Pet ? " 😄

Svejedno mi je da li me neko prati ili ne.
Ne znam sta moze da postigne time?
Da me opljacka ne moze mnogo - 99% vrednosti je ili u banci ili u nekretninama.
Da mi nanese zlo fizicki - niko nema povod, a i ne zalecu se tako lako na coveka moje konstitucije.
Za sluzbe nisam zanimljiv jer apsolutno sve vec znaju o meni :)

Sa druge strane, nekada davno sam bio taj koji je pratio odredjena lica, po sluzbenoj duznosti.
I da bi se neko kvalitetno pratio, potrebna su ogromna sredstva i napor, odprilike 4 osobe na jednu koja se prati i gomila tehnike. Mnogo para se tu potrosi da se isprati jedna osoba propisno, tako da nijedna sluzba nece da trosi resurse da prati nekoga osim ako bas nije potrebno.

Da li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.

Kako reagovati ukoliko sumnjate da Vas neko tajno posmatra i prati ?
Многи само сумњају што је већ за психолиге

А остало је за полицију

Sa druge strane, nekada davno sam bio taj koji je pratio odredjena lica, po sluzbenoj duznosti.
I da bi se neko kvalitetno pratio, potrebna su ogromna sredstva i napor, odprilike 4 osobe na jednu koja se prati i gomila tehnike. Mnogo para se tu potrosi da se isprati jedna osoba propisno, tako da nijedna sluzba nece da trosi resurse da prati nekoga osim ako bas nije potrebno.
Inspektor Kluzo, tako te zamišljam :lol:

Sellers_pinkpanther7.jpg

Da li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.

Kako reagovati ukoliko sumnjate da Vas neko tajno posmatra i prati ?
imala sam nekoliko stalkera i online a i izvan ekrana
desilo mi se da popizdim pa su samo nestali
zaista cenim svoju privatnost tako da mi je malo trebalo da puknem
ali da, nije prijatno kad te neka osoba prati i pokusava da sazna svaki detalj vaseg zivota

Back