- Poruka
- 235.032
Ne sumnjam. Znam da me prati 90 ljudi. Piše mi na profilu.
Ozbiljno, nemam tih problema.

Ozbiljno, nemam tih problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moli se sestra za tebe!Ne sumnjam znam imam stalkere na netu ovde
valjda nemaju svoj zivot
svako slovo mi prate
Moli se sestra za tebe!
Ne misli uopšte na takve ljude!
Moram brinuti.
Ne brini
Na poslu se to lako provali. No nije pracenje, nego podmetacine i ignorisanje tvojih zasluga.nikad mi tako nesto nije bilo u glavi.
Jedino na poslu svojevremeno, ali to nije bio trip nego je bilo namestanje neko da bi na tu poziciju doveli drugu osobu sto se desava jako cesto po firmama.
Tako je. Samo sto ako se ne eksponiras, onda lopove zanima kad nisi kuci,a otmicare kako izgleda dete. Bilo je i jednih i drugih slucajevaKad već pomenuh forum, u današnjje vreme , praćenje se svelo na praćenje po internetu, jer mnogi neoprezno ostavljaju svoje podatke, otvorene profile na društvenim mrežama i eto idealne prilike da imate progonitelja koji o vama mnogo zna.
Hmmm...imam i ja jedan "beg" od policije , al ne smem Nini da upropastim temu totalno.Da.Ima tome vise godina, zadesio sam se u poprilicno losem, muljatorskom drustvu gde ih je u jednom momentu sve startovala murija, onako na prepad... Zatekoh se u sred neke primopredaje! Uzese svim prisutnima brojeve licne, pa i meni... Nakon toga, par dana bio sam ubedjen da me prati crno sluzbeno vozilo upecatljivog izgleda, zatamljenih stakala, jarko crvenih pozadinskih svetala, odn. da sam pod nekom vrstom prismotre. Pogledam kroz prozor - prodje ulicom.. Izadjem napolje - prodje pored mene. Trajalo je nekih 7 dana , nakon toga to vozilo nikad vise u svom zivotu video nisam. Mozda sam bio utiskom tog napetog dogadjaja pa sam umislio, ili sam u finalu otkacio gledajuci Ljude u Crnom, ali sam to tada sebe bio uverio, jer je koincidencija bilo poprilicno...
Многи само сумњају што је већ за психолигеDa li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.
Kako reagovati ukoliko sumnjate da Vas neko tajno posmatra i prati ?
Inspektor Kluzo, tako te zamišljamSa druge strane, nekada davno sam bio taj koji je pratio odredjena lica, po sluzbenoj duznosti.
I da bi se neko kvalitetno pratio, potrebna su ogromna sredstva i napor, odprilike 4 osobe na jednu koja se prati i gomila tehnike. Mnogo para se tu potrosi da se isprati jedna osoba propisno, tako da nijedna sluzba nece da trosi resurse da prati nekoga osim ako bas nije potrebno.
Znas kako, kako ces da provalis da te prate? Realno?
upravo takoNa poslu se to lako provali. No nije pracenje, nego podmetacine i ignorisanje tvojih zasluga.
Na forumu me modovi prate konstantnoNa nekog konkretno? Ako je sa foruma, ne važi se![]()
Na forumu me modovi prate konstantno![]()
imala sam nekoliko stalkera i online a i izvan ekranaDa li ste nekada doživeli da Vas neko posmatra ili tajno prati? Sama pomisao na to uznemiri svakog čoveka. Ko Vas prati, zbog čega Vas prati, šta želi od Vas, to su pitanja koja su samo po sebi izuzetno mračne prirode i mogu duboko da uznemire, potresu i ozbiljno utiču na psihu čoveka jer čovek koji se ne oseća bezbedno ne može da obavlja ni osnovne životne funkcije.
Kako reagovati ukoliko sumnjate da Vas neko tajno posmatra i prati ?
Ako se pitate ko je bio @WhiteWarg100 online stalker-taj sam!!imala sam nekoliko stalkera i online a i izvan ekrana
desilo mi se da popizdim pa su samo nestali
zaista cenim svoju privatnost tako da mi je malo trebalo da puknem
ali da, nije prijatno kad te neka osoba prati i pokusava da sazna svaki detalj vaseg zivota