- Poruka
- 6.984
Srpska Nova godina ima poseban znacaj za neke osobe iz mog zivota pa se pitam kakav program ce da osmisle za sutra za meneJa sam u prednosti jer sam fensi.
daleko si ti od fensi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpska Nova godina ima poseban znacaj za neke osobe iz mog zivota pa se pitam kakav program ce da osmisle za sutra za meneJa sam u prednosti jer sam fensi.

Karkteristika indijanaca to je sto prave razliku izmedju mastera i apsolventa bez diplome. Odnosno to je karakteristika pevacica i studenata koji obnavljaju prvu i drugu godinu po nekoliko puta, i studenata u pokusaju, i onih koji su zavrsili samo srednju skolu.

ja ne verujem u borbu a uopste ne mislim da sam "prevredna".Slazem se sa tim. Ali vredni i hrabri ljudi se bore do kraja, dok imalo ima smisla a dok god on nije otisao smisla ima.
Nasim zenama fali slifa, a ne zele se boriti za tipa jer misle da su prevredne i to je za njih uvreda.
a to je kao toliko nespojivo
da budes tip top i obrazovana
ma dajte molim vas

Topi a shta si ti zavrshila, ili zavrshavash?![]()
Hmmm... cudno postavljena tema... posto je momak tu kao neki OBJEKAT koji ne odlucuje sa kim ce da bude, nego se "fenserka" i ...sta je vec ova druga... nadmecu svojim "magicnim mocima" ko ce da ga omadjija... on tu jadan nista ne odlucuje, nego jbg, vrane mu popile mozak, pa sad tu devojke primenjuju svoja lukavstva, a on jadan siso vesla/grizo camce... :???:
Hocu da kazem da UOPSTE NIJE BITNO da li je riba fancy ili prosecna ili gadna... whatever... BITNO JE STA TAJ MOMAK OSECA I ODLUCUJE, A NJEGOVA OSECANJA I ODLUKE SU SAMO NJEGOVA STVAR!!!
Za seks ili za vezu?Zene ako vam neka npr. fensi cura zeli preoteti decka, da li bi mogle pobediti nju u tome, nekim svojim umecima lukavstvima ili ne, jer fensi cure cesto nemaju bas neki mozak?
Da li te fensi cure u svakom pogledu svojim izgledom mogu "nadjacati" obicne normalne cure, i uvek im preoteti decka, kad god to pozele?
Za seks ili za vezu?
U tom slucaju, odgovor je - Ne...Ma kakav sex, za vezu. Istorbat mozes i usputnog prolaznika na ulici.
rijetki muskarci odbijaju sex,posebno ako je u pitanju cura koja dobro izgleda
cak i kad bi odbili odrade to cist da se imaju cim pohvaliti i to poznatom recenicom:
"ona,ma daj.....
nju sam ja nekidan s nogu,laka riba"
![]()