Jao šta vam je fensi. Ono, kontam sponzoruša stil ili tako nešto, ne stvarno ne kapiram... organski ne podnosim roze odeću (mogla sam da je svarim dok jedne godine nije svaka devojka na sebi u datom momentu imala bar jedan roze detalj) kao i bebi plavu, a najviše na svetu mrzim da vidim kada se mlade mame oblače kao njihova deca, naročito ako znam da ranije nisu.....
Pa, što veli Bosna i Hercegovina

ne slušam metal, ili preterano darkerska sranja, mislim podnosim ga bolje od naročite mase muzike ali se nešto ne udubljujem...
E sad, fenserke bolje prolaze jer je naročita većina tipova orijentisana prema rozle majicama. Ne znam zašto je to tako, ali nekako jeste :?
Ali, sa pozitivne strane, mene prvu ne zanimaju šabani. Niti dečaci koji smatraju da je plava kosa odraz nežnosti. Niti oni što misle da je voleti crnokose devojke patriotski jer smo svi pomalo Turci.
Jedino se sa B&H ne bih složila oko zaključka. Ako su baš "fensi devojke one sa sređenijim životom (i mislima?!)", to ih ne čini interesantnijim, možda čak naprotiv.....