Da li su fensi cure ipak u prednosti?

Ma ja sam vise mislio na nesto drugo. Na tipove koliko padaju na napucane zenske a i koliko su zenske u stanju nekim drugim kvalitetima da zadrze tipa.

Kao npr. imate stalnog decka i dodje neka napucana i bas vam ga u inat preotme, da li bi se borile ili mislite vec u startu da protiv nje nemate sanse?

Zene ako vam neka npr. fensi cura zeli preoteti decka, da li bi mogle pobediti nju u tome, nekim svojim umecima lukavstvima ili ne, jer fensi cure cesto nemaju bas neki mozak?

Da li te fensi cure u svakom pogledu svojim izgledom mogu "nadjacati" obicne normalne cure, i uvek im preoteti decka, kad god to pozele?

mislim da uglavnom nije neka sreca biti fensi cura...jaka je konkurencija a u opticaju je mnogo vise devojaka nego tipova...
bolje prolaze ribe sa imidzom studentkinje svetske knjizevnosti vecito obucena u neutralne boje i sa alergijom na sminku...takve ribe mudro izlaze na rock mesta gde nemaju konkurenciju a slobodni muzijaci ispadaju kroz prozore...

Jao šta vam je fensi. Ono, kontam sponzoruša stil ili tako nešto, ne stvarno ne kapiram... organski ne podnosim roze odeću (mogla sam da je svarim dok jedne godine nije svaka devojka na sebi u datom momentu imala bar jedan roze detalj) kao i bebi plavu, a najviše na svetu mrzim da vidim kada se mlade mame oblače kao njihova deca, naročito ako znam da ranije nisu.....

Pa, što veli Bosna i Hercegovina :mrgreen: ne slušam metal, ili preterano darkerska sranja, mislim podnosim ga bolje od naročite mase muzike ali se nešto ne udubljujem...

E sad, fenserke bolje prolaze jer je naročita većina tipova orijentisana prema rozle majicama. Ne znam zašto je to tako, ali nekako jeste :?
Ali, sa pozitivne strane, mene prvu ne zanimaju šabani. Niti dečaci koji smatraju da je plava kosa odraz nežnosti. Niti oni što misle da je voleti crnokose devojke patriotski jer smo svi pomalo Turci.

Jedino se sa B&H ne bih složila oko zaključka. Ako su baš "fensi devojke one sa sređenijim životom (i mislima?!)", to ih ne čini interesantnijim, možda čak naprotiv.....

Lexo revolt koji ti imash u postu je jedno, a ono shto sam ja napisala je neshto sasvim drugo. Ne radi se ovde ochigledno o interesovanjima, vec o nekoj zrelosti, koju vecina nas nema, jer da nismo tako ushushkani u roditeljskim domovima kao shto jesmo drugachiju bi pesmu pevali. Ne bi ni stizali da razmishljamo o tudjim krpicama...
Kad chovek skine tarabu sa ochiju, mnogo lakshe vidi.

Jao šta vam je fensi. Ono, kontam sponzoruša stil ili tako nešto, ne stvarno ne kapiram... organski ne podnosim roze odeću (mogla sam da je svarim dok jedne godine nije svaka devojka na sebi u datom momentu imala bar jedan roze detalj) kao i bebi plavu, a najviše na svetu mrzim da vidim kada se mlade mame oblače kao njihova deca, naročito ako znam da ranije nisu.....

Pa, što veli Bosna i Hercegovina :mrgreen: ne slušam metal, ili preterano darkerska sranja, mislim podnosim ga bolje od naročite mase muzike ali se nešto ne udubljujem...

E sad, fenserke bolje prolaze jer je naročita većina tipova orijentisana prema rozle majicama. Ne znam zašto je to tako, ali nekako jeste :?
Ali, sa pozitivne strane, mene prvu ne zanimaju šabani. Niti dečaci koji smatraju da je plava kosa odraz nežnosti. Niti oni što misle da je voleti crnokose devojke patriotski jer smo svi pomalo Turci.

Jedino se sa B&H ne bih složila oko zaključka. Ako su baš "fensi devojke one sa sređenijim životom (i mislima?!)", to ih ne čini interesantnijim, možda čak naprotiv.....

...auuu, bre, lexo, ne volim ovo, mrzim ono, one su onakve, a ovi takvi...
...el si nekad na forumu iskuckala da je nešto lepo i OK...?

...stvarno treba biti umetnik i ispljunuti toliko negativnih čestica u jednom komadu...

Lexo revolt koji ti imash u postu je jedno, a ono shto sam ja napisala je neshto sasvim drugo. Ne radi se ovde ochigledno o interesovanjima, vec o nekoj zrelosti, koju vecina nas nema, jer da nismo tako ushushkani u roditeljskim domovima kao shto jesmo drugachiju bi pesmu pevali. Ne bi ni stizali da razmishljamo o tudjim krpicama...
Kad chovek skine tarabu sa ochiju, mnogo lakshe vidi.
Kakv revolt? Misliš da su devojke koje se standardno oblače takve zato što su "zrele"? :shock:

Jeste glupo to kod dece i beba, m/ž->p/r.
Kao, moraš da ih obeležiš na prvi način da bi to bilo to. :roll:
Ali razumem ljude koji to rade. Okruženje, ovo ono. :)

edit: i mnogo su jake one fore kad' neki ljudi priđu pa kažu lepa devojčica,
a majka kaže to je dečak. Pa oni prokomentarišu tj. kažu bebi na foru pa
kako si dečak a nosiš crveno... :lol:
Ili ono, pa ti pišeš levom rukom. :D Mnogo zanimljivo..
edit2: -topic: U prednosti su ribe koje su svoje.

Zene ako vam neka npr. fensi cura zeli preoteti decka, da li bi mogle pobediti nju u tome, nekim svojim umecima lukavstvima ili ne, jer fensi cure cesto nemaju bas neki mozak?

Da li te fensi cure u svakom pogledu svojim izgledom mogu "nadjacati" obicne normalne cure, i uvek im preoteti decka, kad god to pozele?

Pa kakav je to muskarac ako ga preotimaju i ide iz ruke u ruku bez mozga... takvog i treba tretirati kao ulozak... iskoristis i bacis :D

Pravog muskarca nije tesko zadrzati jer on isto tako tretira te fensi devojke i bojazan da ostavi pametnu devojku koju vec voli i nije tako opravdana ;)

Pravog muskarca nije tesko zadrzati jer on isto tako tretira te fensi devojke i bojazan da ostavi pametnu devojku koju vec voli i nije tako opravdana ;)
Vidi, i onaj muškarac koji se odluči da ode "fensi" devojci nije nimalo neispravan, već se rukovodi svojim afinitetima. Sinnke verovatno želi da pita da na koji to način devojka koja nije "fensi", a nađe se ugrožena od "fensi" cure odgovara na taj izazov. Ne sumnjam da ćemo ovde pročitati gomilum objašnjenja poput: šta ja imam sa njom da se nadmećem, ljubav je igra za dvoje, ja mu puštam da sesam odluči, valjda je dovoljno pametan da ume da odabere ispravno... No to je samo besmisleno korišćenje resursa da se napiše poruka. U stvarnom svetu malih i velikih devojčica i dečaka dolazi do situacija koje nisu toliko rozle/plave. Neće tamo neka Lela prići tvom dečku i reći mu: Od sada si moj, na šta ćeš ti samo odmahnuti rukom i čekati da se on odluči između vas dve. Iole normalnom muškarcu bi ta indiferentnost bila dovoljna da otkači ladnu kučku. Ne kažem da se treba tući oko momaka, to nikako, niti da je poželjna neka preterana posesivnost i ljubomorni ispadi ili šta već rade oni koji osećaju da im je veza ugrožena, samo da očekujem da čujem kako se i vi malo tu potrudite. Da li će te je tući njenim oružjem, ili potencirati svoje kvalitete, možda oboje ili nešto treće, pišite o tome. Veze ko i život, imaju svoje uspone i padove, daj da pročitam kako postupate u realnim situacijama, a ne samo forumaško izražavanje u stilu mudraca sa planine, koga ništa ne dotiče, a opet sve zna i kadar je odgovoriti.

@koga sam već citirao: ništa lično, samo sam izabrao jedan od sličnih postova koji su mi zasmetali. Nadam se da nema potrebe da se zbog toga izvinjavam.

Kakvog značaja za mene ima da li je cura sa kojom moj momak želi da otperja fensi ili ne?!!! On hoće da ode....moje je da kažem "Ne naginji se kroz prozor!"...:twisted:

Vidi, i onaj muškarac koji se odluči da ode "fensi" devojci nije nimalo neispravan, već se rukovodi svojim afinitetima. Sinnke verovatno želi da pita da na koji to način devojka koja nije "fensi", a nađe se ugrožena od "fensi" cure odgovara na taj izazov. Ne sumnjam da ćemo ovde pročitati gomilum objašnjenja poput: šta ja imam sa njom da se nadmećem, ljubav je igra za dvoje, ja mu puštam da sesam odluči, valjda je dovoljno pametan da ume da odabere ispravno... No to je samo besmisleno korišćenje resursa da se napiše poruka. U stvarnom svetu malih i velikih devojčica i dečaka dolazi do situacija koje nisu toliko rozle/plave. Neće tamo neka Lela prići tvom dečku i reći mu: Od sada si moj, na šta ćeš ti samo odmahnuti rukom i čekati da se on odluči između vas dve. Iole normalnom muškarcu bi ta indiferentnost bila dovoljna da otkači ladnu kučku. Ne kažem da se treba tući oko momaka, to nikako, niti da je poželjna neka preterana posesivnost i ljubomorni ispadi ili šta već rade oni koji osećaju da im je veza ugrožena, samo da očekujem da čujem kako se i vi malo tu potrudite. Da li će te je tući njenim oružjem, ili potencirati svoje kvalitete, možda oboje ili nešto treće, pišite o tome. Veze ko i život, imaju svoje uspone i padove, daj da pročitam kako postupate u realnim situacijama, a ne samo forumaško izražavanje u stilu mudraca sa planine, koga ništa ne dotiče, a opet sve zna i kadar je odgovoriti.

@koga sam već citirao: ništa lično, samo sam izabrao jedan od sličnih postova koji su mi zasmetali. Nadam se da nema potrebe da se zbog toga izvinjavam.

Hm:roll: Ako sam dobro shvatila....ja mu dođem ladna kučka jer neću da se počupam sa tamo nekom na sred ulice? Od kada je blamiranje na javnom mestu izraz ljubavi?

Slichno neshto sam i ja pomislila, kao shto je napisala ludopileglodjekosku.
Znachi zaista uopshte nema znachaja u kom je ona fazonu.A shto se tiche reakcije....

Polazim uvek od sebe. Ako on zeli da ide, to znachi da me nije vredan, i da cela veza nije vredna. Kad bih to primetila ne bi ni chekala "situaciju", shutnula bih ga i pre toga. Jer je time pokazao da mu to shto ima sa mnom ne znachi dovoljno. Pa shta cu ja onda sa nekim ko na takav nachin gleda neshto u shta bi trebali oboje da ulazemo. To onda nije to "to", i treba da se prekine...shto se mene tiche istog momenta...

Slichno neshto sam i ja pomislila, kao shto je napisala ludopileglodjekosku.
Znachi zaista uopshte nema znachaja u kom je ona fazonu.A shto se tiche reakcije....

Polazim uvek od sebe. Ako on zeli da ide, to znachi da me nije vredan, i da cela veza nije vredna. Kad bih to primetila ne bi ni chekala "situaciju", shutnula bih ga i pre toga. Jer je time pokazao da mu to shto ima sa mnom ne znachi dovoljno. Pa shta cu ja onda sa nekim ko na takav nachin gleda neshto u shta bi trebali oboje da ulazemo. To onda nije to, i treba da se prekine...shto se mene tiche istog momenta...

A neeeee.........nikako! Vidiš kako onaj fini dečko iznad, tvrdi da je ljubav kada se dve ribe valjaju u blatu a on pobedonosno stoji sa strane i čeka koju će da vodi kući i "uruči joj trofej"!

@ludopile: Nisi razumela - a napomenuo sam:

Ne kažem da se treba tući oko momaka, to nikako, niti da je poželjna neka preterana posesivnost i ljubomorni ispadi.

Dakle, nisam napisao da treba da se podžapaš na ulici da bi iskazala svoju ljubav, već sam se osvrnuo na nehajan stav prema svojim vezama koji neke furaju na javnom forumu. Dakle, napiši šta zaista činiš, ako činiš, i odgovori na temu. Prijem.

sta je ovo?
pitam se pitam...

posto sam bila fancy riba, znam dobro kakvi tipovi se muvaju oko njih. Sad me takav ni u ludilu ne bi startovao...ako bas ima tezak poremecaj, oduvala bih ga pre nego sto pocne...

ne znam sta bih radila da se desi takav okrsaj...
verovatno da bih sutra uzela njegovu karticu i otisla da kupim najfancy i najatraktivniju garderobu, samo da shvati, da to sto nisam stalno takva ne znaci da ne mogu da budem... a kad jesam, jesam...
i onda ce svi frajeri da se otimaju oko mene..
malo igranke...
malo dobrog sexa...
i eto. Nemam ja sta s kuckom da se nadmecem,dovoljno je da ga podsetim ko sam.
Muskarci cesto zaborave da imaju devojku koju vole. DA je to devojka najlepsih ociju i osmeha, zato sto se pojavila neka nafrakana...zato se i fraka, znam, da bi svi gledali u nju. Neka gleda veceras nju. Sutra ce mene sa celom muskom postavom u kaficu!!
:)

A neeeee.........nikako! Vidiš kako onaj fini dečko iznad, tvrdi da je ljubav kada se dve ribe valjaju u blatu a on pobedonosno stoji sa strane i čeka koju će da vodi kući i "uruči joj trofej"!

Pa ja nisam to tako shvatila. Nekako sam imala utisak da je bash doshao da smiri vatru, koja je nastala, i da promeni temu. On je rekao svoje mishljenje, iz svog mushkog ugla.
istina je da se u dugachkim vezama deshavaju vrlo chesto situacije "konkurencije" na koje devojka (koja je u vezi) chesto reaguje i kad ih ima i kad ih nema. Verujem da je to osobina vecine devojaka iako nam je vrlo teshko to da priznamo. Isto to se deshava i sa tipovima. Svi mi chuvamo svoju teritoriju na neki svoj nachin, i to jeste istina.
Ali kad gledam iz ugla Sinketovog posta, malo drugachije posmatram na tu situaciju, jer sam post drugachije shvatila. jedno je kada se nekome u vezi (bilo dechku, bilo devojci) svidi neko, jer se to deshava neminovno, i flert, i to...itd...ali drugo je kada dechko razmishlja da se preshalta sa jedne na drugu jer mu je ova druga na nekom polju bolja prilika. U ovom sluchaju akcenat je stavljen na "fensi"...
Razlika izmedju te 2 situacije je ogromna, i normalno da se oseti. U ovom drugom sluchaju dechko bi od mene dobio shut kartu.
Malo sam precizirala svoje mishljenje...

Back