Sve je provjerljivo, pa provjerimo:
Br 28,1: Jahve reče Mojsiju: "Naredi Izraelcima i reci im: 'Točno u određeno vrijeme prinosite mi moje prinose, moju hranu - žrtve paljene meni na ugodan miris.' Reci im: Ovo su žrtve paljene koje ćete prinositi Jahvi: Svaki dan dva jednogodišnja janjca bez mane kao trajnu paljenicu. (svakidašnja žrtva)
9 "Na subotnji dan: dva jednogodišnja janjeta bez mane i dvije desetine efe najboljeg brašna, zamiješena s uljem, za prinosnicu, s njezinom ljevanicom. Neka se subotnja paljenica svake subote dodaje trajnoj paljenici i njezinoj ljevanici." (žrtve tjednim subotama)
11 "Na početku vaših mjeseci prinosite Jahvi za paljenicu: dva junca, jednoga ovna i sedam jednogodišnjih janjaca bez mane. .... To neka bude mjesečna paljenica na mlađak svakog mjeseca u godini. (žrtve za mlađake)
16 "Prvoga mjeseca, četrnaestoga dana u mjesecu, Jahvina je Pasha, a petnaestoga dana toga mjeseca jest blagdan. ... Prinesite Jahvi žrtvu paljenu, žrtvu paljenicu: dva junca, jednoga ovna i sedam jednogodišnjih janjaca. Neka vam budu bez mane. (žrtve za Pashu - godišnji praznik)
26 "I na Dan prvina - na svoj Blagdan sedmica - kad budete Jahvi prinosili prinosnicu, imajte sveti saziv: nikakva težačkog posla nemojte raditi. Za paljenicu na ugodan miris Jahvi prinesite dva junca, jednoga ovna i sedam jednogodišnjih janjaca. (žrtve za Dan prvina - godišnji praznik)
itd, itd,
-----------------------------------------------
Dakle, upravo suprotno tvojoj tvrdnji, da za tjedne subote Bog nije naložio krvne žrtve, Biblija svjedoči da je Bog zapovjedio i krvne žrtve za tjedne subote. U gornjem tekstu, logičnim redom, nabrojana su sva krvna žrtvovanja koje je Bog preko Mojsija zapovjedio Židovima: dnevne (svakidašnje), za tjedne subote, za mlađake i za godišnje praznike.
P.S. 'Džaba si krečio'.