- Poruka
- 91.835
PSG u Đilasovoj koaliciji.Šta su Građani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PSG u Đilasovoj koaliciji.Šta su Građani?
Oni što bi hteli ali ipak neće jer im je pre bilo manje lepo nego sadaŠta je to
gofna agentskaPSG u Đilasovoj koaliciji.
Бибер спреј МишаKoji Miša
PSG u Đilasovoj koaliciji.
Nešto sumnjam da će se SPN deliti kad budu imali studentsku listu i Kreni promeni kao konkurenciju. Svi će na gomilu na jednu listu sa Đilasom.Kakvoj Đilasovoj, oni su završili
Бибер спреј Миша
ОК. Нестор, Милош, Ђилас итд сви јако стабилни слажем се, студенти у том случају пролазе као Бели или мало боље ајде да кажемо 15%. Ако буду хтели власт без СНС мораће сви да се уједине као у Црној Гори.Mislim da oni imaju prilično stabilan cenzus, jedino je POKS problem.
Sad opet treba da se ide na sud da se presudi koji je pravi poks, ali po svemu sudeći Dražin unuk će morati novu partiju da pravi.
Služba je povratila kontrolu nad većinom POKS-a.
Ипак је литијум мање зло од Вучића.
Nije isključeno i značajno ukrupnjavanje zbog studentske liste.
SPN/Kreni promeni
Nestor/Miloš
Prosto to će biti gola borba za cenzus.
ОК. Нестор, Милош, Ђилас итд сви јако стабилни слажем се, студенти у том случају пролазе као Бели или мало боље ајде да кажемо 15%. Ако буду хтели власт без СНС мораће сви да се уједине као у Црној Гори.
Мада мислим да како време одмиче сви десничари ће напустити студенте. Петокрака је неприхватљива десници а на студентским протестима све је више има.
Nije isključeno i značajno ukrupnjavanje zbog studentske liste.
SPN/Kreni promeni
Nestor/Miloš
Prosto to će biti gola borba za cenzus.
У Ужицу, нисам био, али сам видео неке наступе и слике говорника у мајицама а и генерално ми је утисак такав када интервјуишу људе по протестима било где... тај наратив и начин размишљања то нема везе са десницом.Na kojim to studentskim si protestima kada primećuješ na sve strane petokrake?
Како бре десно? Ко то мисли?Neki opozicioni glasači smatraju da su studenti previše levo a neki da su desno. Taman će imati SPN, NADA i MI. Samo je pitanje da li ih ima dovoljno.![]()
У Ужицу, нисам био, али сам видео неке наступе и слике говорника у мајицама а и генерално ми је утисак такав када интервјуишу људе по протестима било где... тај наратив и начин размишљања то нема везе са десницом.
Nakon Vidovdanskog protesta mnogi su počeli kukati zbog Lompara. Ja ovo mnogo nacionalizma, kud sam došao. Koraks nacrtao Lompara na protestu i stavio BIA na trojanskom konju.Како бре десно?
Не не капирам питање а мислим да сам био довољно јасан, уосталом то је мој утисак зар не?U Užicu nisi, već si video na drugima?
Ломпар нема везе са мозгом. Десничари траже лика са харизмом.Nakon Vidovdanskog protesta mnogi su počeli kukati zbog Lompara. Ja ovo mnogo nacionalizma, kud sam došao. Koraks nacrtao Lompara na protestu i stavio BIA na trojanskom konju.![]()
A pa to je Nestor definitivno.Ломпар нема везе са мозгом. Десничари траже лика са харизмом.
Како бре десно? Ко то мисли?