gost 129003
Primećen član
- Poruka
- 960
Vidim, stacu i ja u red...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obzirom da imaš preko 28000 postova - NEEEEEE!
Kad ti, 'leba ti, od novembra 2008. do danas uspe da pošalješ preko 25000 postova!Pa naRavno da je NEEEEEEEE...čovek je StaroseDelac...
Ima naS još taKvi`...
Pih, zbog ovih par sitnica da te salju kod psihijatra.....
Pa, onda bi celu planetu trebalo strpati u ludaru!
Ako si vec zapela, dodji kod mene da te lecim.![]()
Divna sam, ali je glupo da se sama hvalim![]()
Ako si ti ona cura sa slike u profilu ne sumnjam![]()
Original postavio Truman
Ako si ti ona cura sa slike u profilu ne sumnjam
Ne, ja sam cura sa avatara![]()
Uuuu, na kraju će da padne i neki sex između vas dvoje!![]()
Kad ti, 'leba ti, od novembra 2008. do danas uspe da pošalješ preko 25000 postova!Definitivno si veći pacijent od ovog predhodnog!
![]()
Ne, ja sam cura sa avatara![]()
Vidim, stacu i ja u red...
Gdje si krenuo?
Vecina tih ljekara bi trebalo da stoji u red za psihijatra veceg ranga od njihovog.
Bar moje iskustvo je takvo, da te ne davim ,ako sacekas red uvjerit ces se sam.![]()
Kažu da svaki psihijatar na kraju završi kao pacijent
Možda lažu, ne znam![]()
Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju![]()
Meni to mama kaze u sali, kada joj kazem da cu zavrsiti jos jedan fax ..Sta da radim,zivot je samo jedan,necu imati drugi,treba ga ziveti punim plucima.
Pa kad bi imao posla sa nama ,u to ne sumnjamKažu da svaki psihijatar na kraju završi kao pacijent
Možda lažu, ne znam![]()
Imam ja druga koji je završio tri faxa, samo da ne mora da počne da radi. Šta tek za njega reći...![]()
...kanda sam Vas primetio na ovim stranicama, znate, malo sam konfuzan, ...niste li vi bili moj pacient,...nešto mi je konfuzno, u glavi, možda od lekova...
Jesam, doco, to sam ja...
Da li vam je bolje? Jesu li vam promenili terapiju?
Biće bolje, biće, ne daj te se.![]()
Staćemo svi nebrini![]()
...Znate, ja sam sad dobro, samo moram malo više šetati, kaže mi kolega,...možda je to i zbog toga što sam morao puno raditi,Teško je to, znate kakvi su mi sve dolazili,...Eto, vidite vas,...kako ste sad čili i vedri,...a tad niste verovali da ćete se izvući,...Sve se može, samo treba biti uporan i strpljiv. Da li još šetate?...
Šetam, doco, šetam...redovno. Više ni lekove ne pijem
I vi, samo šetajte i ne brinite, srediće se to... vidite mene, kao nova...