Da li ste za psihijatra?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad si ti u pitanju prosto ne mogu da odolim! :D
(treba me poslati kod psihijatra na lečenje :D )

25_girlblush.gif

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju :rumenko:

ja na taj način i sudove perem :eek:
sve mora da bude sortirano i po boji i po veličini i po materijalu...jock i nisam onda.... :roll:

@gagiguja
Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučajunevidim sta bi ovde bilo za psihijatra?
ovo samo opisuje tebe kao osobu, tvoj odnos prema estetici i redu.

meni je to sasvim ok. tvoji neki mali rituali, sa moje tacke gledista za pohvalu.
mome oku prija sve sto je uredjeno i ima nekoga smisla, pa cak i ves koji se susi na terasi.
samo napred.

a ja da li sam za psihijatra-trenutno jesam i verovatno cu ga posetiti.
imala sam tezak period iza sebe pa bi volela s nekim popricati da vidim koliko sam uspela to da prebrodim i utvrdim koje su posledice.
prijatelji su nekako subjektivni, psihijatar, ali naravno dobar je pravi izbor za to.

Poslednja izmena:

pa ne znam..:think:
ja kad sirim nije mi bitna boja:roll:

Esteta i perfekcionista...Jesi li to i u drugim sverama života ili samo u sitnicama kao što je ova? Ima to dobrih strana...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back