Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Kad si ti u pitanju prosto ne mogu da odolim!![]()
(treba me poslati kod psihijatra na lečenje)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si ti u pitanju prosto ne mogu da odolim!![]()
(treba me poslati kod psihijatra na lečenje)

Jesi li se ovo sunčala pa pocrvenela?
Mogu li da ti namažem leđa da ne zagoriš?![]()

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju![]()

Mešaš psihologa i psijijatra.Dakle,svi vi srednjoskolci koji pratite ovu temu....znajte sa sigurnoscu da treba da upisete Fakultet Psihologije. Vidite li koliko musterija ceka na vas? Pored smrti, ludilo je uvek siguran pos'o.![]()
E, pa greota kad ti izmažem leđa i tibu da ostavimo butinice da gore i crvene......Treba i njih po propisu zaštititi.....Šta ćemo ako kreneš da se topiš?i tibu, da ne Izgori... jako ovo sunce, majku mu...![]()
(od sunca naravno......)
Ako krenem da se topim... idemo na kupanje![]()
Jesi bio kod psihića, zakazala sam ti neki dan...

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...

Pa da......Kad se širi bitno je dal' je vlažno ili ne....pa ne znam..
ja kad sirim nije mi bitna boja![]()
procenite sami...
Esteta i perfekcionista...Jesi li to i u drugim sverama života ili samo u sitnicama kao što je ova? Ima to dobrih strana...