Da li ste za psihijatra?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam videla gluplje doktore nego sto je psihijatar. Kad sam bila u bolnici kad sam dobila secernu bolest izmedju ostalih pregleda poslali su me i kod psihijatra i on je procenio da treba da dolazim na kontrole. Ako mu ja kazem da sam dobro on to i napise u onom izvestaju doktora specijaliste. Ako ja kazem da sam nervozna, on to napise. Nista on sam ne moze da zakljuci niti mi postavlja neka pametna pitanja. Samo me pita kako sam, mogu li da spavam, ranije me pitao cujem li neke glasove i imam li osecaj da me neko prati. Sad me vise to ne pita, ubedila sam ga da ne cujem nikakve glasove i da me niko ne prati. Ima par ustaljenih pitanja i to vrti u krug.

Flojd bi rekao da si zrela za...

Ovaj.. tema je vrlo interesantna.
I ja sam zreo za ludaru kao i svi ovde sveprisutni! A ja samo za razliku od ostalih tražim zgodnu dotoricu da me leči, i hvala bogu izleči na kraju seanse!
U obzir dolazi samo kućna poseta!

Dotori STOP!!! Oću dotoricu!!!

Šifra: magarac

Ma ovo je neka manekenska guza totalno veštačka, bljutava i neukusna kao one hibridne jabuke iz plastenika.....
Kladim se da je tvoja deset puta slađa.....(sa šljickanje! :D , a verovatno i za štrckanje :per:)
Okači je da je lepo osmotrimo i naparimo okice!
:cmok:

Eh, razočaraću te... liči.... onda ništa od
25_hiding.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back