Da li ste za psihijatra?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uuuu, na kraju će da padne i neki sex između vas dvoje!:D

Ti bar znaš da sam ja fina i poštena devojka...
25_giggle.gif

Još mi fali potvrda od psihijatra za to...

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju :rumenko:

Meni to mama kaze u sali, kada joj kazem da cu zavrsiti jos jedan fax ..Sta da radim,zivot je samo jedan,necu imati drugi,treba ga ziveti punim plucima.

Poslednja izmena:
Jesam, doco, to sam ja...:flert:
Da li vam je bolje? Jesu li vam promenili terapiju?
Biće bolje, biće, ne daj te se. :lol:

...Znate, ja sam sad dobro, samo moram malo više šetati, kaže mi kolega,...možda je to i zbog toga što sam morao puno raditi,Teško je to, znate kakvi su mi sve dolazili,...Eto, vidite vas,...kako ste sad čili i vedri,...a tad niste verovali da ćete se izvući,...Sve se može, samo treba biti uporan i strpljiv. Da li još šetate?...

...Znate, ja sam sad dobro, samo moram malo više šetati, kaže mi kolega,...možda je to i zbog toga što sam morao puno raditi,Teško je to, znate kakvi su mi sve dolazili,...Eto, vidite vas,...kako ste sad čili i vedri,...a tad niste verovali da ćete se izvući,...Sve se može, samo treba biti uporan i strpljiv. Da li još šetate?...

Šetam, doco, šetam...redovno. Više ni lekove ne pijem :zcepanje:

I vi, samo šetajte i ne brinite, srediće se to... vidite mene :flert:, kao nova...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back