gost 41899
Aktivan član
- Poruka
- 1.739
BIONDA:pa ocigledo si teska pajsercina cim ribe vatas na "dubok dzep"....ahahahhaha uzas u sta su se pretvorili danasnji muskarci ahahahha
A sta cemo sa sponzorusama .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BIONDA:pa ocigledo si teska pajsercina cim ribe vatas na "dubok dzep"....ahahahhaha uzas u sta su se pretvorili danasnji muskarci ahahahha
BIONDA:idi leci se ako volis to....![]()
kučka:"Lecim" se ja ..ne brini ti nista..dok ti ceses "machkicu" o motor ja to radim sa tim matorcima:-D
@ tema: Aleksej..jesam..:-D
BIONDA:samo se ti sa matorcima meni motor nemoze da napravi dete i da mi napravi ostala sranjaa ne brini ti heftam se ja sa vlasnikom motora
![]()
Profimare:automobili vise nisu u modi aleksej... sad se devojke loze na dobre motore![]()
BIONDA:samo se ti sa matorcima meni motor nemoze da napravi dete i da mi napravi ostala sranjaa ne brini ti heftam se ja sa vlasnikom motora
![]()
...oces je li?Kad_LupimLupim:... ja ovde ocu da gledam ko se јebo, ko nije.
MOLIM?! KLINKU???!!! Sutra grmljavina, grad, oluja, sneg, kisa, padaju cigle, bombardovanje...Enfroz2891.:Baso muvo neku qlinku
Teoretičar:ni danas, ni juče, a vala ni prošlog petka...![]()
Tisin cvet:Srta bre radite ljudi . Ja od subote svaku noc i usput ladim j.......