- Poruka
- 399.930
bundeva:javno se ogradjujem od ove izjave..ovo mi je najinteresantnija tema...ko je koga, zasto, kako..
I koliko .. Buki..:razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:javno se ogradjujem od ove izjave..ovo mi je najinteresantnija tema...ko je koga, zasto, kako..
Ja sam vanserijiski! Ne moze da me svrsta ni u jednu kategoriju...idem posebno. Mislim ne moram sad da ti objasnjavam...mogu da ti pokazem.Vragolasta Amfibija:hehe..pa plasu..gde ova tebe smesti kad rece qurati frajeri i ples?? :-D :-D....
u koju grupu?
:-D

Ma ne stavljam ja njegove slike javno.Ne volim da ga rekalmiram na taj nacin...ja ga reklamiram samo od usta do usta.To je najbolja reklama.Vragolasta Amfibija:nemoj da mi pokazujes :-D...osim ako neces da stavish njegovu sliku ovde javno..inace nistaprivatno :-D

explanation?Vragolasta Amfibija:da,to bi bilo lepo.
ali ovde niko nije u seks semi
ali za tebe nikad nije kasno..gresim li?

mozes i bez toga...jedino ako ne zelis...Vragolasta Amfibija:onda neka je...i ja mislim da je lepa :-D
ja se danas nisam seksala
sta mislis o tome da nabavim dildo?
Uradicu ja didlo po svom kalupu,pa cu da ti poklonim.Vragolasta Amfibija:onda neka je...i ja mislim da je lepa :-D
ja se danas nisam seksala
sta mislis o tome da nabavim dildo?

PLESsitnihDEMONA:Znaci imalo je slobodnih mesta? Nije sve bilo zauzeto?![]()
I kako je bilo?sve je vec zauzeto:e ja se nocas sexala...pred zoru.
kako se to zove? predzornjak?![]()
Jok!! RANOZORILACsve je vec zauzeto:e ja se nocas sexala...pred zoru.
kako se to zove? predzornjak?![]()
:wink:Vragolasta Amfibija:hehe..pa plasu..gde ova tebe smesti kad rece qurati frajeri i ples?? :-D :-D....
u koju grupu?
:-D