salko dinamitas
Domaćin
- Poruka
- 4.258
to ne moze za 300000 .Sad se mislim za onih 300 hiljdada eura iz druge teme, da kupim kuću na točkovima pa da lunjam gde god stignem?
Nešto ovako
Pogledajte prilog 1411032
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ne moze za 300000 .Sad se mislim za onih 300 hiljdada eura iz druge teme, da kupim kuću na točkovima pa da lunjam gde god stignem?
Nešto ovako
U tom slucaju ti je broj destinacija ogranicen.Na mnogin destinacijama nemas te mogucnosti.ja sam takva..ako nemam za pristojan smestaj , da ne kuvam , necu ni da idem..
Па неће ваљда у џунглу да иде.U tom slucaju ti je broj destinacija ogranicen.Na mnogin destinacijama nemas te mogucnosti.
Nisam, ali bih voljela.Pogledajte prilog 1411009
Danas su to apartmani, hoteli, rizorti i savremeni kamperi ..
Da li ste vi ovako letovali pod satorima na moru i kako vam je bilo ? I sta mislite o ovakvom nacinu letovanja ?
bio jednom , ja sam sa decom od 5 i 7 godina ....Italija, Porto Recanatti......nocu naisla oluja pa smo se tolko isprepadali da smo presli u bungalov do kraja letovanja. (sreca imalo slobodnih mesta, kraj Avgusta).Pogledajte prilog 1411009
Da li ste vi ovako letovali pod satorima na moru i kako vam je bilo ? I sta mislite o ovakvom nacinu letovanja ?
za nesto ovako ti treba par puta vise.Sad se mislim za onih 300 hiljdada eura iz druge teme, da kupim kuću na točkovima pa da lunjam gde god stignem?
Nešto ovako
Pogledajte prilog 1411009
pijace u gradovima su nesto drugo i one su obavene za posetu i razgledanje ..kao sto je riblja pijaca u Kataniji ili Mercato di Capo u Palermu ili pijaca zacina i svega i svacega Veliki bazar u Istambulu ili riblja pijaca u Veneciji ili poijaca u Limi ..mogu tako do sutra ..ne jednom sam donela zacine i druge stvari sa takvih pijaca..ali ovde se ne radi o tome vec da ne zelim da kuvam kada sam na odmoru..niti da spavam u vreci za spavanjekod mene je jbaš suprotno, u koji god grad dođem među prvim mjestima obiđem pijace i pokupujem neke domaće lokalne hrane. Onda probam šta mi se sviđa i napravim popis šta nosim sa sobom kada se vracam kuci pa kupim prije odlaska
nekako su mi pijace kao srce grada a ono domace voce, povrce i svašta jednostavno zove na kuhanje pa makar i na putu
Otvoriš neki prozor i čuješ zrikavce.trebas da probas. spavanje u vreci ima neku draz, cuju se zrikavci a vetric piri
da a moze i na netu da se nadjeOtvoriš neki prozor i čuješ zrikavce.
АвантураСпретна сам и окретна али волим комфор и све што уз то иде. Не видим ни један разлог да се деранжирам.
Pogledajte prilog 1411009
Satori su super stvar. Jedino sad ako je nekom frka da se kupa u zajednickom kupatilu. inace za nas srednjeskolce idealno.Pogledajte prilog 1411009
meni je bilo gde losije nego kuciАко немаш за честити смештај, боље да и не идеш. Човек рмбачи целе године и жели да га неко услужи тих десет петнаест дана. Не знам какав је то одмор ако ти је лошије него код куће.
Znam ja jednog sličnog kao ti, s’ tim što ovaj moj uopšte i ne ide na letovanje.meni je bilo gde losije nego kuci
jer sam kuci napravio ambijent koji mi 100 posto odgovara
ne kazem da previse kosta nego kazem da mi 100 posto odgovara
i na letovanju mi je uvek losije nego kuci ali izdrzim neki dan da bih malo vise plivao i bio u drugom okruzenju
svako ima svoja zadovoljstvaZnam ja jednog sličnog kao ti, s’ tim što ovaj moj uopšte i ne ide na letovanje.
Živi u nečemu što ja zovem “suturen”, jer je stan uvek mračan, sa svojom ženom… nemaju decu, u 50-tim godinama su ali imaju pitbula koji im je bio pojeo parket pa su morali da stavljaju lamimat…stan nije njihov, plaćaju kiriju…
Tom mom liku je vrhunac dana a i života da tri-četiri puta dnevno na različitim mestima popije espresso i on za mene, koji putujem celog života misli da sam jedna od najvećih budaletina koje je ikada sreo.
Nisam ga nikad pitao ali verovatno i on misli kao ti, “ja sam sebi sredio kutak” ali to nije teme, tema je da li si letovao u šatoru.
dobar uvod za depresiju i anksiozni poremecajmeni je bilo gde losije nego kuci
jer sam kuci napravio ambijent koji mi 100 posto odgovara
ne kazem da previse kosta nego kazem da mi 100 posto odgovara
i na letovanju mi je uvek losije nego kuci ali izdrzim neki dan da bih malo vise plivao i bio u drugom okruzenju