The Graeat Gatsby
Veoma poznat
- Poruka
- 13.281
ljepo je ali ima puno lezajki sedis na usuma?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sade, ostaju samo apartmani jer su hoteli puni tj i njesu nego zeru tj cene se kricu preko 1400 evra za mene samoga vrag im srecu idnjo!Uzmi Atlas,...pa pogledaj.
Nacrtaj baš šta bi hteo,... pa da vidimo.
Grci sad već ozbiljno "deru",...tako da nzm šta reći. I bezobrazni su,..."platiš hleb koji i ne pojedeš". Zato i ne volim mnogo da verujem tamo, ali mi je Krf uvek numb.1.e sade, ostaju samo apartmani jer su hoteli puni tj i njesu nego zeru tj cene se kricu preko 1400 evra za mene samoga vrag im srecu idnjo!
to nikade nie valaj bilo tako uvik po max 300, 400 evra za petnast dana
апартмани не деру тј нјихох апартман тј у тњмо некој вили је око 120дајист хиљада евра тј само 120 евра 220 еврљ зависи од виле до виле неђе за петнаест дана има око 170 евраGrci sad već ozbiljno "deru",...tako da nzm šta reći.
Vidim.kuolje akuplje s k u p lj e
hahahahahhahahaGats idi u privatan smestj?
cca 300€
oso sam kako njesam vala a ti bome jesi pio na Halkudijuji halkidikiJos nisi otiso
Bio sam krajem maja u haniotiju i pre toga vise puta,opusteno idioso sam kako njesam vala a ti bome jesi pio na Halkudijuji halkidiki
ovaj ja sam odma rea ds vi bili tako
vala necu bre tanobje malo ribarsko selo idem na Srati aamo jos cekam da mi jave turisticke agancijuBio sam krajem maja u haniotiju i pre toga vise puta,opusteno idi
Misliš jesenovanje?Gde predlazete da idem na letovane u septembu i otktobru po oristupacnoj ceni?
fala narode
jes dabone da me neko opljackaKako selo nikad lepse i mirnije
a jesenovanje ti u glave kako bre jesovanje????Misliš jesenovanje?
Pa u rujnu i listopadu je jesen, a ne ljeto!a jesenovanje ti u glave kako bre jesovanje????
rekne se isto padaju o ljeto a i zinaPa u rujnu i listopadu je jesen, a ne ljeto!
Kod nas se kaže ljetovanje kad ideš na ljeto, a kad ideš na zimu, kaže se zimovanje.rekne se isto padaju o ljeto a i zina
pa sta os aplauz jbt iki sta ?Kod nas se kaže ljetovanje kad ideš na ljeto, a kad ideš na zimu, kaže se zimovanje.
di je ovoSad prekjuče se prijatelji vratili iz Platamona..kažu savršeno ih vreme poslužilo. Gužve bez.
Pogledajte prilog 1616885Pogledajte prilog 1616886
Pogledajte prilog 1616887