The Graeat Gatsby
Veoma poznat
- Poruka
- 13.269
Gde predlazete da idem na letovane u septembu i otktobru po oristupacnoj ceni?
fala narode
fala narode
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje god da odes moras da slusas jednu od prvih pjesama Zabranjenog pusenjaGde predlazete da idem na letovane u septembu i otktobru po oristupacnoj ceni?
fala narode
mislis kako? jesam li iso u buducnosti u Grcku?Getsbiša jel si zapravo otišao na neko od tih letovanja do sad?
Sitonija ( lepe plaže i mirno je)sitonija kasanda zakintos paralija katarini olipiska regija ili nedje ka igejskim ostrvina krit ili kiklaska ostrva ili krf?
zada su cene zvagde jefdinije negi u nas, i za 100 ma kaki za 200 i tristo evra!
i to ne sedam dana vec 11
znaci taki d aje i m.kre hladnjje za 200 stepeni tj evra tj valjda
tj
da je jeftinije z a200 stepeni a .more hladnine za 20 evra?
citonija ne ne svidja seSitonija ( lepe plaže i mirno je)
Zakintos ( dobar noćni provod) ,...može!
Krf ti je najlepši. Ali kako rešiš.citonija ne ne svidja se
zakintos mozda
vido sam nekako nikoti mesto sl isto lepo
skupoKrf ti je najlepši. Ali kako rešiš.
Jeste,...ali tako ti je i na Zakintosu.
nije gledo sam sade zene u 9 mesecu je jeftinoJeste,...ali tako ti je i na Zakintosu.
Može,..nije loše ni tamo.nije lepogokraija vec Leptokarya ostrvce prelepo
Onda pre Zakintos. Bila sam davno,...ali je bilo nezaboravno.nije gledo sam sade zene u 9 mesecu je jeftino
daj mi pare pa cu iciKrf,...idi tamo, dopašče ti se.
Italijanska arhitektura i njihov šmek se svuda oseća. Grčka ( mediteranska kuhinja), zelenilo i lepo ( toplo) more.
Uveče u glavnom gradu, možeš slušati operu iz italijanskih kafića, ulične izvođače,...atmosfera je kao da si u Italiji, samo na Grčkim plažama ( koje su kud i kamo bolje).
Sva ova ostala mesta su tipična Grčka ili imaju Turski šmek ( uticaj) i manje bi ti se dopala.
Oktobar je kasno,...Krf samo u septembru.
Bila sam tri puta i minimum bih još toliko.
Nije ni Krf skup u septembru, ne za.ebavaj!daj mi pare pa cu ici
Onda Sarti,...ja bih ostalo zaobišla.leptokarija
nikiti
nea varzna
sarti
meterofosi
taka mi se mjesta zvidjaju