Letovanje u septembru i oktobru

sitonija kasanda zakintos paralija katarini olipiska regija ili nedje ka igejskim ostrvina krit ili kiklaska ostrva ili krf?
zada su cene zvagde jefdinije negi u nas, i za 100 ma kaki za 200 i tristo evra!
i to ne sedam dana vec 11

znaci taki d aje i m.kre hladnjje za 200 stepeni tj evra tj valjda
tj
da je jeftinije z a200 stepeni a .more hladnine za 20 evra?

Krf,...idi tamo, dopašče ti se.
Italijanska arhitektura i njihov šmek se svuda oseća. Grčka ( mediteranska kuhinja), zelenilo i lepo ( toplo) more.
Uveče u glavnom gradu, možeš slušati operu iz italijanskih kafića, ulične izvođače,...atmosfera je kao da si u Italiji, samo na Grčkim plažama ( koje su kud i kamo bolje).
Sva ova ostala mesta su tipična Grčka ili imaju Turski šmek ( uticaj) i manje bi ti se dopala.
Oktobar je kasno,...Krf samo u septembru.
Bila sam tri puta i minimum bih još toliko.

Poslednja izmena:
sitonija kasanda zakintos paralija katarini olipiska regija ili nedje ka igejskim ostrvina krit ili kiklaska ostrva ili krf?
zada su cene zvagde jefdinije negi u nas, i za 100 ma kaki za 200 i tristo evra!
i to ne sedam dana vec 11

znaci taki d aje i m.kre hladnjje za 200 stepeni tj evra tj valjda
tj
da je jeftinije z a200 stepeni a .more hladnine za 20 evra?
Sitonija ( lepe plaže i mirno je)
Zakintos ( dobar noćni provod) ,...može!

Krf,...idi tamo, dopašče ti se.
Italijanska arhitektura i njihov šmek se svuda oseća. Grčka ( mediteranska kuhinja), zelenilo i lepo ( toplo) more.
Uveče u glavnom gradu, možeš slušati operu iz italijanskih kafića, ulične izvođače,...atmosfera je kao da si u Italiji, samo na Grčkim plažama ( koje su kud i kamo bolje).
Sva ova ostala mesta su tipična Grčka ili imaju Turski šmek ( uticaj) i manje bi ti se dopala.
Oktobar je kasno,...Krf samo u septembru.
Bila sam tri puta i minimum bih još toliko.
daj mi pare pa cu ici

Back