- Poruka
- 366.822
Danas su to apartmani, hoteli, rizorti i savremeni kamperi ..
Da li ste vi ovako letovali pod satorima na moru i kako vam je bilo ? I sta mislite o ovakvom nacinu letovanja ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i nešto malo veće,...pa i nas da pokupiš.Sad se mislim za onih 300 hiljdada eura iz druge teme, da kupim kuću na točkovima pa da lunjam gde god stignem?
Nešto ovako
Pogledajte prilog 1411032
neku sa bazenom?Može i nešto malo veće,...pa i nas da pokupiš.
Kupi bolje kruzer i rešen problem. Možda treba mala doplata, ali se isplati.neku sa bazenom?
Neću. Onda sam vezan za vodu samo, a vidi kolka je planetaKupi bolje kruzer i rešen problem. Možda treba mala doplata, ali se isplati.
Ovde možeš još i da zaradiš u putu.
Nisi,...uploviš u neku luku, čim se zaželiš kopna.Neću. Onda sam vezan za vodu samo, a vidi kolka je planeta
i to što kažeš. Rentam auto da se vozikam pa se vratim na kruzer kad mi se smučiNisi,...uploviš u neku luku, čim se zaželiš kopna.
U glavnom dvanaest puta godisnje po mesec dana.Zar vi samo jednom godisnje letujete?
Sto si vickasta.Ovde možeš još i da zaradiš u putu.
Provedeš par nas da prodajemo sendviče i bog da te vidi.
Puno Amera zivi u tim kamp automobilima naravno koji mogu sebi to da priuste.
obično im služe za godišnje odmore ili penzosi da putuju naokolo ali uglavnom imaju i kućePuno Amera zivi u tim kamp automobilima naravno koji mogu sebi to da priuste.
Gledao sam emisije i gde zive sa porodicom i to kupe nove tako sto biraju izmedju 3 modela koji im se najvise svidja.obično im služe za godišnje odmore ili penzosi da putuju naokolo ali uglavnom imaju i kuće