Da li ste bili u sex shopu?

Dok sam ziveo u NS-u, pre odlaska u inostranstvo, ziveo sam bukvalno pored sex shopa, i redovno pio kafu sa gazdaricom, par puta kupovao svojoj partnerki neki vesh na preporuku gazdarice shopa.

I od tada me prati sudbina da, gde god da sam ziveo, na manje od 100m od stana sam imao (i sada imam) sex shop :)

dozvoli, meni kao osvedocenom homofobu tako nesto da kazes.... :zima:

znas ti da je meni i frizer zensko..nema sanse da dam muskarcu da mi mazi glavu :D
Nemam ti vremena sad dati svoje stručno mišljenje o ovome, ali zabrinjavajuće, zabrinjavajuće :D
Ukratko, najgori su homofobi oni koji u sebi prepoznaju želju da probaju to čega se užasavaju :D

Odem do sexshopa možda jednom mesečno čisto da vidim ako će mi nešto odvući pažnju.
Mada sada sam u procesu naručivanja nekih kvalitetnijih stvari iz Nemačke/Austrije i sl.
Ili pak odradim neke stvarčice u kućnoj radionici :ceka:

Bila sam više puta.
Prvi put sam bila kao brucoskinja. Polazila sam dva puta, pa ko ono predomislim se pa produžim dalje. Treći put sam ušla. Ono blam. Međutim pogodilo se bila jedna gospođa već i kako ja ulazim ona prilazi pultu sa nekoliko stvarcica da plati . Malo se popričala sa prodavem. To mi stvori sliku da je to sve ok. (Što reče neko Maxi za odrasle). Nisam ništa tada kupila.
Posle toga bila sam bila nekoliko puta. U tim posetama kupila sam nekoliko igračaka za sebe a i za poklon.
Poslednji put sam bila prošle godine. Vodila sam jednu koleginicu. Našli smo se na kafi i onda sam joj rekla sad te vodim u šoping. Bilo nam je zanimljivo. Cerekale smo se kao klinke. Ja sam joj preporucila da kupi neke kuglice. Ona mi je priznala da je prvi put u ovako specijalizovanoj radnji.

Meni je baš fora da se ode u shop. Ono kupovina preko neta je nekako bezveze.
kakve kuglice??

Back