- Poruka
- 69.267
Cini mi se da sam procitao negde da po zakonu oni ni ne smeju da uvoze prave lisice i da se vode pod "igracke" ili bi morali da prekategorizuju robu. Zato je materijal valjda i iz "bezbednosnih" razloga tako lomljiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i neko se lozi da se oslobodi.Cini mi se da sam procitao negde da po zakonu oni ni ne smeju da uvoze prave lisice i da se vode pod "igracke" ili bi morali da prekategorizuju robu. Zato je materijal valjda i iz "bezbednosnih" razloga tako lomljiv.
Aha. Mada meni je to ono uskracuje me fantazije. Aj ok ono pre kao izazov poput hudinija, ali sad bas da mi je bas seksi, nah.A i neko se lozi da se oslobodi.
jesuda li su primitivni oni koje je blam da odu tamo?![]()
Gledaš šta drugi kupuju, zabavno ti je?Moj drug ima Sex shop, čest sam gost tamo.
Nisam neka mušterija doduše, ne kupujem ništa, ali često svratim
Mi smo ko klinci išli na nudističku plažu i smejali se golaćima, pokazivali im guzice iz barke.Moj drug ima Sex shop, čest sam gost tamo.
Nisam neka mušterija doduše, ne kupujem ništa, ali često svratim
Gde je tajna anketa? Ne misliš valjda da ću javno na ovo da odgovorim?Ili vise volite da te stvari kupujete online?
Nije mi zanimljivo da gledam ko šta kupuje, ali mi je zanimljivo da vidim ko uopšte ulazi u sex shop.Gledaš šta drugi kupuju, zabavno ti je?
ne mogu sebi da objasnim zasto je moj tata kupio mojoj mami ogroman dildoPlasio sam se da me neka teta ili seka ne zarobe.
ne mogu sebi da objasnim zasto je moj tata kupio mojoj mami ogroman dildoBas ste bili romanticni
moj tata je ozbiljan covek a isao je da kupi mojoj mami ogroman dildoNije mi zanimljivo da gledam ko šta kupuje, ali mi je zanimljivo da vidim ko uopšte ulazi u sex shop.
hahaha i ja sam to radio kao klinacMi smo ko klinci išli na nudističku plažu i smejali se golaćima, pokazivali im guzice iz barke.
zasto li je moj tata kupio mojoj mami ogroman dildo..ko moze to da mi objasniGledaš šta drugi kupuju, zabavno ti je?
ja sigurno nezasto li je moj tata kupio mojoj mami ogroman dildo..ko moze to da mi objasni
Ja mislim da sebi treba da objasnis sto te pali da strancima pricas eksplicitne stvari u vezi svoje porodice.ne mogu sebi da objasnim zasto je moj tata kupio mojoj mami ogroman dildo
ma ne,starija ozbiljna zenaJel se majka oblacila provokativno?