MORNAR SA PUČINE
Aktivan član
- Poruka
- 1.688
Izgleda da još treba da rasteš, jer evo dokaza da nisi sazreo. Ili se možda zezaš, otkud znamNekreće
Obrenuto,sekas je nešto uzvišeto i prediwno a tzv "ljubaw" nešto nezrelo i nepostojetje i za tinejdjere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da još treba da rasteš, jer evo dokaza da nisi sazreo. Ili se možda zezaš, otkud znamNekreće
Obrenuto,sekas je nešto uzvišeto i prediwno a tzv "ljubaw" nešto nezrelo i nepostojetje i za tinejdjere
Znam samo sledeće. Ko jednom napravi sr*nje drugome, a i sebi, dalje ide samo iz sr*nja u sr*nje. Provereno, kod niz primera.Ljudi nemaju razum. Znam x osoba koje su rasturile sebi brak/vezu pa se ušle u novu vezu ili brak sa švalerom/švalerkom pa se onda istorija ponovila vrlo brzo. Znaš to je problem u ponašanju. Ko igra glupe igre, osvaja i glupe nagrade. Neko to zna u startu, neko to nauči kroz neko iskustvo, a neki ne nauče nikada.
Startuj brate njeni problemi su njeni kao i to kako ce da ih resava. Ako hoce s drugim, bice, samo je pitanje da li si to ti ili neko drugi.Koliko je neetički startovati zauzetu devojku (devojka ima dečka ali nije udata) koja daje neke signale flerta, tipa smeška se prilikom razgovora?
To je model ponašanja. Opet kažem razumem ja i nagon i iskusenje i sve. Neko i poklekne nekad ali bude pametan pa od toga ne pravi ništa ozbiljno. Neko ne poklekne nikad i to je to. Samo ne razumem kako neko od švaleracije i afere napravi sebi iluziju o nekoj ljubavi i slične gluposti. Primera radi neko vara ženu sa kojom ima ocigledno problema a ona vara muža isto iz nekih razloga a onda neko od njih pomisli ili još tragičnije oboje pomisle kako od te afere može da ispadne nešto više i bolje? Pa sutra oni kada budu imali problem u braku/vezi opet će problem rešavati skakanjem u tudji krevet jer im je to očigledno rešenje. To je jedan začarani krug laži i prevare i nije zdravo pre svega sa psihu to raditi ni sebi ni drugima.Znam samo sledeće. Ko jednom napravi sr*nje drugome, a i sebi, dalje ide samo iz sr*nja u sr*nje. Provereno, kod niz primera.
a da ti nemas malo previse predrasuda?Znaš kako kažu "jednom vrtirepka uvek vrtirepka".
ma oce da ga navuce na blud i greh a onda sutne..ali prevejan je on za te fore.. on ce zato nju da otkaci pre nego sto ce je kresnuti da ga slucajno posle ona ne zezneBacila je oko na tebe, zavodniče stari.
Mudar je Meliot, neće on nasesti samo zato što je neka tamo lepotica raširila noge.ma oce da ga navuce na blud i greh a onda sutne..ali prevejan je on za te fore.. on ce zato nju da otkaci pre nego sto ce je kresnuti da ga slucajno posle ona ne zezne![]()
Evo cuda smo se slozili... ukoliko oboje zele, cemu kocnice?a da ti nemas malo previse predrasuda?
...brate uzivaj u zivotu..kresni onu koja ti se svidja a hoce te i sta te zabole da li ce posle tebe da vara ili ne... jbt..cime se ti opterecujes..
sta ako je u tebi nasla onog pravog i ne zeli vise da luta? a ti odustanes jer imas predrasude...
znas kako del boj kaze "he who dares wins"

blokaderMudar je Meliot, neće on nasesti samo zato što je neka tamo lepotica raširila noge.

Onda se verovatno slažeš i da se tvoja žena, kresne sa nekim drugim. Onako, radi promene. Može joj se, a tebe ko šiša.a da ti nemas malo previse predrasuda?
...brate uzivaj u zivotu..kresni onu koja ti se svidja a hoce te i sta te zabole da li ce posle tebe da vara ili ne... jbt..cime se ti opterecujes..
sta ako je u tebi nasla onog pravog i ne zeli vise da luta? a ti odustanes jer imas predrasude...
Ma prevazišo sam ja odavno avanture, to me nikad nije ni privlačilo nešto posebno.a da ti nemas malo previse predrasuda?

А ја мислим да немаш појма ни о чему и да никад ништа паметно ниси написала нити ћеш. И то је тако.To nije recepat za sreću no za moralnu,psihičku,intelektualnu i svaku drugu destrukciju rođo,dakle nešto poswe suprotno,to je recepat za-nesreću
pa pazi..ja nijednoj devojci nikad nisam gledao mobilni ili je pratio gde ide niti osluskivao njene razgovore.Onda se verovatno slažeš i da se tvoja žena, kresne sa nekim drugim. Onako, radi promene. Može joj se, a tebe ko šiša.
Kočnice su te, ako je od to dvoje neko već u vezi. Kud ćeš gore? Ako su slobodni, opleti Mile. Sve ostaloEvo cuda smo se slozili... ukoliko oboje zele, cemu kocnice?
Ozbiljna sam.
.gif)
Sad da li si ti reper ili ne nebitnopa pazi..ja nijednoj devojci nikad nisam gledao mobilni ili je pratio gde ide niti osluskivao njene razgovore.
brate..ako me gleda i ako se ponasa prema meni kao i prvog dana nase veze nema sta da istrazujem.... necu da se opterecujem.
kad konkretno vidim da nesto radi onda je kraj ali pre toga..zabole me da istrazujem..imam pametnija posla u zivotu da radim.

potpuno nebitno.. ja radim kako meni odgovara.Sad da li si ti reper ili ne nebitno![]()
To oni odlucuju.Kočnice su te, ako je od to dvoje neko već u vezi. Kud ćeš gore? Ako su slobodni, opleti Mile. Sve ostalo![]()
Ne pričam o patološkoj ljubomori, to je druga priča. Govorim o poverenju između dve osobe, koje su u vezi. Ako neko ne želi tu vezu, može da se prekine, na civilizovan način. Ali, koketirati i raditi podmuklo iza leđa, tu nema nikakvog opravdanja.pa pazi..ja nijednoj devojci nikad nisam gledao mobilni ili je pratio gde ide niti osluskivao njene razgovore.
brate..ako me gleda i ako se ponasa prema meni kao i prvog dana nase veze nema sta da istrazujem.... necu da se opterecujem.
kad konkretno vidim da nesto radi onda je kraj ali pre toga..zabole me da istrazujem..imam pametnija posla u zivotu da radim.
Evo to sam ispod i napisala. Svako odlucuje kako zeli.potpuno nebitno.. ja radim kako meni odgovara.
To je treca tema ... oooNe pričam o patološkoj ljubomori, to je druga priča. Govorim o poverenju između dve osobe, koje su u vezi. Ako neko ne želi tu vezu, može da se prekine, na civilizovan način. Ali, koketirati i raditi podmuklo iza leđa, tu nema nikakvog opravdanja.
pa i ja sam upravo pricao o poverenju ako si razumeo moje reci.Ne pričam o patološkoj ljubomori, to je druga priča. Govorim o poverenju između dve osobe, koje su u vezi. Ako neko ne želi tu vezu, može da se prekine, na civilizovan način. Ali, koketirati i raditi podmuklo iza leđa, tu nema nikakvog opravdanja.
To oni odlucuju.
Ako im je to ok, neka tako rade.
To je moja stvar, ono Meliotova.Pa nije ok, ako su već sa nekim u vezi. Znači, ti si u vezi, i tvoj suprug upozna neku slatku malu mačkicu u busu, razmene telefone, počnu da se viđaju, i naravno da te vara. Ali tebi je to kul, nema veze. Udri Mićo. Jel tako?