Da li startovati zauzetu devojku?

Ljudi nemaju razum. Znam x osoba koje su rasturile sebi brak/vezu pa se ušle u novu vezu ili brak sa švalerom/švalerkom pa se onda istorija ponovila vrlo brzo. Znaš to je problem u ponašanju. Ko igra glupe igre, osvaja i glupe nagrade. Neko to zna u startu, neko to nauči kroz neko iskustvo, a neki ne nauče nikada.
Znam samo sledeće. Ko jednom napravi sr*nje drugome, a i sebi, dalje ide samo iz sr*nja u sr*nje. Provereno, kod niz primera.

Znam samo sledeće. Ko jednom napravi sr*nje drugome, a i sebi, dalje ide samo iz sr*nja u sr*nje. Provereno, kod niz primera.
To je model ponašanja. Opet kažem razumem ja i nagon i iskusenje i sve. Neko i poklekne nekad ali bude pametan pa od toga ne pravi ništa ozbiljno. Neko ne poklekne nikad i to je to. Samo ne razumem kako neko od švaleracije i afere napravi sebi iluziju o nekoj ljubavi i slične gluposti. Primera radi neko vara ženu sa kojom ima ocigledno problema a ona vara muža isto iz nekih razloga a onda neko od njih pomisli ili još tragičnije oboje pomisle kako od te afere može da ispadne nešto više i bolje? Pa sutra oni kada budu imali problem u braku/vezi opet će problem rešavati skakanjem u tudji krevet jer im je to očigledno rešenje. To je jedan začarani krug laži i prevare i nije zdravo pre svega sa psihu to raditi ni sebi ni drugima.

Ali to samo znači da nisu jedno za drugo ako probleme koje imaju u braku rješavaju time što se posvećuju trećim licima a ne da probaju da riješe šta imaju jedno s drugim. Uostalom, ne ulaze svi ni u veze ni u brakove radi ljubavi. Različiti interesi su oduvijek vezivali ljude, a sve to ima svoju cijenu, samo je pitanje koliko je ko voljan da plati.

Znaš kako kažu "jednom vrtirepka uvek vrtirepka".
a da ti nemas malo previse predrasuda?
...brate uzivaj u zivotu..kresni onu koja ti se svidja a hoce te i sta te zabole da li ce posle tebe da vara ili ne... jbt..cime se ti opterecujes..
sta ako je u tebi nasla onog pravog i ne zeli vise da luta? a ti odustanes jer imas predrasude...
znas kako del boj kaze "he who dares wins"

...brate uzivaj u zivotu..kresni onu koja ti se svidja a hoce te i sta te zabole da li ce posle tebe da vara ili ne... jbt..cime se ti opterecujes..
sta ako je u tebi nasla onog pravog i ne zeli vise da luta? a ti odustanes jer imas predrasude...
Evo cuda smo se slozili... ukoliko oboje zele, cemu kocnice? :malav:
Ozbiljna sam.

Onda se verovatno slažeš i da se tvoja žena, kresne sa nekim drugim. Onako, radi promene. Može joj se, a tebe ko šiša.

Ma prevazišo sam ja odavno avanture, to me nikad nije ni privlačilo nešto posebno.

Onda se verovatno slažeš i da se tvoja žena, kresne sa nekim drugim. Onako, radi promene. Može joj se, a tebe ko šiša.
pa pazi..ja nijednoj devojci nikad nisam gledao mobilni ili je pratio gde ide niti osluskivao njene razgovore.

brate..ako me gleda i ako se ponasa prema meni kao i prvog dana nase veze nema sta da istrazujem.... necu da se opterecujem.

kad konkretno vidim da nesto radi onda je kraj ali pre toga..zabole me da istrazujem..imam pametnija posla u zivotu da radim.

pa pazi..ja nijednoj devojci nikad nisam gledao mobilni ili je pratio gde ide niti osluskivao njene razgovore.

brate..ako me gleda i ako se ponasa prema meni kao i prvog dana nase veze nema sta da istrazujem.... necu da se opterecujem.

kad konkretno vidim da nesto radi onda je kraj ali pre toga..zabole me da istrazujem..imam pametnija posla u zivotu da radim.
Sad da li si ti reper ili ne nebitno :rotf:

Ne pričam o patološkoj ljubomori, to je druga priča. Govorim o poverenju između dve osobe, koje su u vezi. Ako neko ne želi tu vezu, može da se prekine, na civilizovan način. Ali, koketirati i raditi podmuklo iza leđa, tu nema nikakvog opravdanja.

Back