Znaš kako kažu "jednom vrtirepka uvek vrtirepka".znaci nije tebi problem da tog sa kim je u vezi prevari sa tobom, nego da posle tebe ne prevari sa nekim trecim ..![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kako kažu "jednom vrtirepka uvek vrtirepka".znaci nije tebi problem da tog sa kim je u vezi prevari sa tobom, nego da posle tebe ne prevari sa nekim trecim ..![]()
![]()
![]()
Malo, malo pa neki eho cujemsve se vraca, sve se placa![]()
Možda mu otkopčan šlic, samo joj blam da mu kaže.I samo se smeška u razgovoru sa jednom osobom a sa ostalim ne. Daj ne pravimo se toše. Žena kad se smeška miškarcu to je gotovo uvek flert.
A ko garantuje da ce flertovati? Nema pravila.Ali zauzeta. Ko garantuje da se sutra neće smeškati nekome drugom a kao navodno sa mnom u vezi?
па те зове њен фрајер који је ко акваменSamo dati broj za kres
Sa vrtirepkama čovrk nikada nije načisto.A ko garantuje da ce flertovati? Nema pravila.
Ako se osmehuje ne znaci da flertuje...Sa vrtirepkama čovrk nikada nije načisto.
Nije se osmehivala nekoglm starijem čoveku, niti koleginici.Ako se osmehuje ne znaci da flertuje...
Znam, ali kako treba da se ponasa? Da bude mrtva ozbiljna? Mozda samo zeli da bude prijatna...Nije se osmehivala nekoglm starijem čoveku, niti koleginici.
pa zivo bice se smeska pobogu radi normalne konveryacije neces valjda da ti se beci u lice...Koliko je neetički startovati zauzetu devojku (devojka ima dečka ali nije udata) koja daje neke signale flerta, tipa smeška se prilikom razgovora?
Veoma neetički. Svaka veza je bitna. Samo pođeš od sebe, da li bi voleo da tvoju devojku neko startuje, i sve je rečeno. Naravno, to je najviše do nje,kako će ona da reaguje. Vaspitanje, moral, karakter. Ako je labilna, onda ti takva osoba ne treba. Smatram da svaku vezu treba poštovati, u suprotnom si skot neotesani. A brak? To neću ni da komentarišem. Za brak se seče glava.Koliko je neetički startovati zauzetu devojku (devojka ima dečka ali nije udata) koja daje neke signale flerta, tipa smeška se prilikom razgovora?
Nije.I samo se smeška u razgovoru sa jednom osobom a sa ostalim ne. Daj ne pravimo se toše. Žena kad se smeška miškarcu to je gotovo uvek flert.
Žena kad se smeška miškarcu to je gotovo uvek flert.
Tako je. Zene u vezi, a kamoli udate(to i ne treba komentarisati), nikada mi nisu privlacile paznju. Za mene je udata, ili u vezi, zena uvek bila u rangu muskarca, nesto sto me ne zanima, ne privlaci, niti razmisljam o tome. Mozes naravno reci da neko izgleda dobro, svi imamo oci, ali to je sve. Fasciniram se ljudima koji se petljaju u brakove i tako lako ih rasturaju, a onda jos i opravdaju sve to "Pa ta veza je svakako bila klimava, da nije bila/bio sa mnom nasao bi se neko drugi".Veoma neetički. Svaka veza je bitna. Samo pođeš od sebe, da li bi voleo da tvoju devojku neko startuje, i sve je rečeno. Naravno, to je najviše do nje,kako će ona da reaguje. Vaspitanje, moral, karakter. Ako je labilna, onda ti takva osoba ne treba. Smatram da svaku vezu treba poštovati, u suprotnom si skot neotesani. A brak? To neću ni da komentarišem. Za brak se seče glava.
Takve osobe su za moj pojam, onaj najveći talog, sa dna nekog kanalizacionog sistema. Bez imalo morala i poštovanja. To su bitange.Tako je. Zene u vezi, a kamoli udate(to i ne treba komentarisati), nikada mi nisu privlacile paznju. Za mene je udata, ili u vezi, zena uvek bila u rangu muskarca, nesto sto me ne zanima, ne privlaci, niti razmisljam o tome. Mozes naravno reci da neko izgleda dobro, svi imamo oci, ali to je sve. Fasciniram se ljudima koji se petljaju u brakove i tako lako ih rasturaju, a onda jos i opravdaju sve to "Pa ta veza je svakako bila klimava, da nije bilo/bio sa mnom nasao bi se neko drugi".
Bacila je oko na tebe, zavodniče stari.Nije se osmehivala nekoglm starijem čoveku, niti koleginici.
Bravo za komentar.Tako je. Zene u vezi, a kamoli udate(to i ne treba komentarisati), nikada mi nisu privlacile paznju. Za mene je udata, ili u vezi, zena uvek bila u rangu muskarca, nesto sto me ne zanima, ne privlaci, niti razmisljam o tome. Mozes naravno reci da neko izgleda dobro, svi imamo oci, ali to je sve. Fasciniram se ljudima koji se petljaju u brakove i tako lako ih rasturaju, a onda jos i opravdaju sve to "Pa ta veza je svakako bila klimava, da nije bilo/bio sa mnom nasao bi se neko drugi".
Devojka u vezi je ipak devojka. Za udate se apsolutno slažem. Neka se venčavaju kad se toliko vole.Tako je. Zene u vezi, a kamoli udate(to i ne treba komentarisati), nikada mi nisu privlacile paznju. Za mene je udata, ili u vezi, zena uvek bila u rangu muskarca, nesto sto me ne zanima, ne privlaci, niti razmisljam o tome. Mozes naravno reci da neko izgleda dobro, svi imamo oci, ali to je sve. Fasciniram se ljudima koji se petljaju u brakove i tako lako ih rasturaju, a onda jos i opravdaju sve to "Pa ta veza je svakako bila klimava, da nije bila/bio sa mnom nasao bi se neko drugi".