- Poruka
- 3.592
I koji bi bili primeri iz prakse?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to misliš ?U kom smislu?
U čemu sve može da se ogleda šteta?Kako to misliš ?
U uništenju kvaliteta stvarnih prijateljstavaU čemu sve može da se ogleda šteta?
I meni se tako nekako čini bar u većini slučajevapreko drustvenih mreza doce do nesporazuma, uzivo se to razresi..
Ovo.I jedno i drugo, sve zavisi kako se koriste.
Ako se društvene mreže shvate kao dopuna stvarnim prijateljstvima (za održavanje kontakta, dogovore, deljenje informacija), mogu biti korisne.
Ako se koriste kao zamena za živi odnos, razgovor i zajedničko vreme, onda narušavaju kvalitet prijateljstava.
Dakle, problem nisu same mreže, već način i svest onoga ko ih koristi, da li ih vidi kao alat ili kao surogat za stvarne odnose.
što prihvatam oberučke uz najiskreniji osmeh, dok u suprotnom jesi - ma, važi. 
drustvene mreze u celosti unistavaju medjuljudske odnose a kamoli prijateljstva, ljubav.............Primer: milijarde usamljenih osoba tumaraju po svetu ko zombi drzeci u rukama IFONE.I koji bi bili primeri iz prakse?
I jedno i drugo, sve zavisi kako se koriste.
Ako se društvene mreže shvate kao dopuna stvarnim prijateljstvima (za održavanje kontakta, dogovore, deljenje informacija), mogu biti korisne.
Ako se koriste kao zamena za živi odnos, razgovor i zajedničko vreme, onda narušavaju kvalitet prijateljstava.
Dakle, problem nisu same mreže, već način i svest onoga ko ih koristi, da li ih vidi kao alat ili kao surogat za stvarne odnose.
Ne trebaju mi društvene mreže.
Isključivo realni ljudi u realnom vremenu, tj. životu.
Za komunikaciju sa istima mogu koristiti i Viber, jer za mene je "višnje" po društvenim mrežama čisto gubljenje vremena.
I da, ništa novo nije da ako nemaš Fb, Instagram i ostalo, nisi normalanšto prihvatam oberučke uz najiskreniji osmeh, dok u suprotnom jesi - ma, važi.
![]()
Bold 1: Da li društvene mreže i prijateljstva sklopljena na istim, mogu da pomognu osobama koje imaju socijalnu fobiju?