DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.283
..pa ima svasta, od ostataka hrane, od masnoce mozda, nakupi se.Od čega da se zacepi filter ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..pa ima svasta, od ostataka hrane, od masnoce mozda, nakupi se.Od čega da se zacepi filter ?
Не можемо све да знамо.. Види у упутству за грешке да ли нешто пише за тај "FF". Углавном пише која грешка шта значи.. код мене да ли је котао за гас, веш машина пише и онда решавам.
Браво... Највероватније.Filter fault, proveri filter verovatno se zacepio.
To aktivira automatski da ne dodje do prelivanja vode, znaci Ruki cisti filter.
На лицу места је лакше. Очисти филтер за почетак што ти говоре.Ne morate sve da znate ali ovo spada u klasično znanje mškaraca
Onda drain pump moze da pravi problem kako se to kaze.Filter je čist , ocistim sudje prije no sto ubacim u mašinu
![]()
Nikad nisam podrzavao tu podjelu na muske i zenske poslove osim iznimno teskih fizickih poslova. Ocito sam ispred vremenaNe morate sve da znate ali ovo spada u klasično znanje mškaraca

Мени је недавно пукло цревце за довод воде уградне Бош судомашине и поплава. Срећом били смо у кући.Možda se isteglio se bubanj i voda prolazi na motor, zovi majstora, ne bih je uključivala. Mojoj mami se desilo i ne vredi popravljati
Da, i to da proveri da nema neko curenje.Мени је недавно пукло цревце за довод воде уградне Бош судомашине и поплава. Срећом били смо у кући.
Mislila sam da je mašina za veš u pitanju, pa izbrisah porukuМени је недавно пукло цревце за довод воде уградне Бош судомашине и поплава. Срећом били смо у кући.
Nikad nisam podrzavao tu podjelu na muske i zenske poslove osim iznimno teskih fizickih poslova. Ocito sam ispred vremena![]()
МогућеMislila sam da je mašina za veš u pitanju, pa izbrisah poruku
I ja isto, ali nisam pobrisao poruke.Mislila sam da je mašina za veš u pitanju, pa izbrisah poruku
Onda po logici ne bi radila 14 dana nego odmah ne bi radila, sta ne?FF moze da znaci da imas i slab pritisak vode, to je isto bitno.
Nema to veze, masina je to i auto radi sve super pa odjednom pocne da zeza nesto.Onda po logici ne bi radila 14 dana nego odmah ne bi radila, sta ne?
to se zove fabricka greska pile.Onda po logici ne bi radila 14 dana nego odmah ne bi radila, sta ne?

Уверила си се? ОкFilter je čist , ocistim sudje prije no sto ubacim u mašinu
![]()
ne frustriraj zeneAl znam da popravim zenu koja ne pere
Koliko muskaraca ne ume vrata da namesti kada spadnu a ne nesto drugo..Ne morate sve da znate ali ovo spada u klasično znanje mškaraca