Hakovana ti je mašina za pranje veša.Pa ona svetli kao jelka
Sve lampice svetle a FF je neki kode za neku grešku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hakovana ti je mašina za pranje veša.Pa ona svetli kao jelka
Sve lampice svetle a FF je neki kode za neku grešku
Кад буде требало да ти се намести зови.Koliko muskaraca ne ume vrata da namesti kada spadnu a ne nesto drugo..
dok ti dodjes namestim ih samaКад буде требало да ти се намести зови.![]()
To je neophodan proces izlecenjane frustriraj zene
ODVRNI CESMU!FF znači kod tvoje mašine da ima problem sa dovodom vode.
То је права, савремена жена. )dok ti dodjes namestim ih sama![]()
Trebali ste turski BEKOPrije 14 dana mi se pokvarila mašina za sudje (Beko )
Posto svakako treba kuhinja doći krajem novembra pocetkom decembra kazujem lepo da ću prati na ruke i svi ostali takodje
Muž kazuje ma kakav na ruke prati kupit ću neku jeftinu pa kad kuhinja dodje gurnem u podrum
Kupimo najjeftiniju za ne punih 300 eura
Start je već bio dosta izazovan ali uspjeli smo i radila je 14 dana ispunjavajući obavezu
Od jutros ne radi, glasna je , ispumpava vodu i samo stane i upale se sve lampice
Čitam na internetu da je eventualno ima vode u Bodenwanne google ovo prevodi u podna tava čisto sumnjam da je dobro preveo
Došlo mi je da je zapalim
Šta joj je ? I šta mogu pokušati ?
Pogledajte prilog 1643073
ti si jedini pravi muskarac ovdeFF kod nekih proizvođača znači da nema dovod vode, bilo da nema priključka, pritiska ili da voda curi negde u mašini. Opet, treba proveriti za baš kod vašeg. Ponekad može biti i da se neki senzor pojebao, probaš da resetuješ mašinu, ako niošta od toga neće zoveš majstora da on sve ovo ispočetka i na kraju zameni faličan.
Ne razumijem se. Ima li masina jos garanciju? Ako ima reklamiraj. Beko i nije neka marka pa i ne mozes nesto ocekivat od takve marke.
a kazu nasi stari da nije zvaka za seljaka
Daj je ciganima oni će znati da je koriste....
Не можемо све да знамо.. Види у упутству за грешке да ли нешто пише за тај "FF". Углавном пише која грешка шта значи.. код мене да ли је котао за гас, веш машина пише и онда решавам.
Al znam da popravim zenu koja ne pere
Hakovana ti je mašina za pranje veša.
Razumem se.
Zovi majstora.
Nije spam i nije obeshrabrivanje.
Vi ostali ste katastrofa!Trebali ste turski BEKO
zene se pale na sposobne muskarce,pod tim podrazumevam i ovakve stvariБрате Форлон намести јој врата.![]()
Možete samo da birate od ponudjenih, sažaljevam slučaj....Vi ostali ste katastrofa!
Al znam da popravim zenu koja ne pere
ne sekiraj se,dosetice se da uvedu plasticno posudjeMislim da ženama koje ne peru treba dasa koji se razume u elektricne aparate
muškarci se pale na prirodne usne.zene se pale na sposobne muskarce,pod tim podrazumevam i ovakve stvari![]()
fizicki izgled je stvar ukusa,ili nije?muškarci se pale na prirodne usne.
Degustatori koji imaju ukus za tvoje usne:fizicki izgled je stvar ukusa,ili nije?
Istina, pitam se šta je u glavi žene koja radi takve stvariti ceo dan izgleda mislis o mojim usnama.
Eno mi ga komšija pandurDegustatori koji imaju ukus za tvoje usne:
Pogledajte prilog 1643150
Много гледате филмове за одрасле где водовоџија улази у судоперу и поправља.Mislim da ženama koje ne peru treba dasa koji se razume u elektricne aparate