Da li se razumete u elektricne aparate?

Prije 14 dana mi se pokvarila mašina za sudje (Beko )

Posto svakako treba kuhinja doći krajem novembra pocetkom decembra kazujem lepo da ću prati na ruke i svi ostali takodje

Muž kazuje ma kakav na ruke prati kupit ću neku jeftinu pa kad kuhinja dodje gurnem u podrum

Kupimo najjeftiniju za ne punih 300 eura

Start je već bio dosta izazovan ali uspjeli smo i radila je 14 dana ispunjavajući obavezu

Od jutros ne radi, glasna je , ispumpava vodu i samo stane i upale se sve lampice

Čitam na internetu da je eventualno ima vode u Bodenwanne google ovo prevodi u podna tava čisto sumnjam da je dobro preveo

Došlo mi je da je zapalim

Šta joj je ? I šta mogu pokušati ?

Pogledajte prilog 1643073
Trebali ste turski BEKO

FF kod nekih proizvođača znači da nema dovod vode, bilo da nema priključka, pritiska ili da voda curi negde u mašini. Opet, treba proveriti za baš kod vašeg. Ponekad može biti i da se neki senzor pojebao, probaš da resetuješ mašinu, ako niošta od toga neće zoveš majstora da on sve ovo ispočetka i na kraju zameni faličan.
ti si jedini pravi muskarac ovde❤️ volim te

Ne razumijem se. Ima li masina jos garanciju? Ako ima reklamiraj. Beko i nije neka marka pa i ne mozes nesto ocekivat od takve marke.

a kazu nasi stari da nije zvaka za seljaka

Daj je ciganima oni će znati da je koriste....

Не можемо све да знамо.. Види у упутству за грешке да ли нешто пише за тај "FF". Углавном пише која грешка шта значи.. код мене да ли је котао за гас, веш машина пише и онда решавам.

Al znam da popravim zenu koja ne pere

Hakovana ti je mašina za pranje veša.

Razumem se.
Zovi majstora.
Nije spam i nije obeshrabrivanje.

Trebali ste turski BEKO
Vi ostali ste katastrofa!

fizicki izgled je stvar ukusa,ili nije?
Degustatori koji imaju ukus za tvoje usne:
20110904184902.jpg

ti ceo dan izgleda mislis o mojim usnama.
Istina, pitam se šta je u glavi žene koja radi takve stvari

Back