Da li se razumete u elektricne aparate?

Prije 14 dana mi se pokvarila mašina za sudje (Beko )

Posto svakako treba kuhinja doći krajem novembra pocetkom decembra kazujem lepo da ću prati na ruke i svi ostali takodje

Muž kazuje ma kakav na ruke prati kupit ću neku jeftinu pa kad kuhinja dodje gurnem u podrum

Kupimo najjeftiniju za ne punih 300 eura

Start je već bio dosta izazovan ali uspjeli smo i radila je 14 dana ispunjavajući obavezu

Od jutros ne radi, glasna je , ispumpava vodu i samo stane i upale se sve lampice

Čitam na internetu da je eventualno ima vode u Bodenwanne google ovo prevodi u podna tava čisto sumnjam da je dobro preveo

Došlo mi je da je zapalim

Šta joj je ? I šta mogu pokušati ?

Pogledajte prilog 1643073
Jel Made in Germany?

Nije svedska masina, vrati.

IMG_20241116_174721_221.jpg

Kuku , sta mene sve ceka da ucim, procitam knjigu od 400 strana o zakonima za dan, iz elektronike isto , ali ovo i masina za ves nesto mi se cini da cu ipak onu moju ideju za masinu za ves da pravim, i jare i pare...i bolje pere i manje haba odecu i ima samo tri prekidaca...fizicka...

Koliko lampica da bi se opralo sudje, zar nije moglo to sa manje lampica...?

Posto svakako treba kuhinja doći krajem novembra pocetkom decembra kazujem lepo da ću prati na ruke i svi ostali takodje

Muž kazuje ma kakav na ruke prati kupit ću neku jeftinu pa kad kuhinja dodje gurnem u podrum

Start je već bio dosta izazovan ali uspjeli smo i radila je 14 dana ispunjavajući obavezu

Od jutros ne radi, glasna je , ispumpava vodu i samo stane i upale se sve lampice

Čitam na internetu da je eventualno ima vode u Bodenwanne google ovo prevodi u podna tava čisto sumnjam da je dobro preveo

Pogledati priručnik za upotrebu i potražiti kod greške.

meni onomad crkla Balay posle 14 godina bezprekornog rada.Sada imam Beko i posle par dana morao dolaziti servis. Zamenili ceo jedan blok u masini.
A nije bas bila od najjevtinijih.Reko, one jevtine se kvare al dzaba, kolko god da platis kvare se.

Back