andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.383
smetaju im njihove,smetaju im tudje.Ne razumem kakva je ovo mrznja i nepodnosljivost prema zenama u poslednje vreme?
Nije tema ali mi smeta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smetaju im njihove,smetaju im tudje.Ne razumem kakva je ovo mrznja i nepodnosljivost prema zenama u poslednje vreme?
Nije tema ali mi smeta.
Ovo je lično.Dobro narezak, preterujes...pusti devojku i ja nekad preteram ali se nadam da mi ne uzima za zlo.
Ja sam mojoj cistio filter ,oko elektronike nema ko da zna osim serviserapa ko je rekao da vas cinine morate da znate sa svakim crevom❤
sta je bre licno?!Ovo je lično.
Jel Made in Germany?Prije 14 dana mi se pokvarila mašina za sudje (Beko )
Posto svakako treba kuhinja doći krajem novembra pocetkom decembra kazujem lepo da ću prati na ruke i svi ostali takodje
Muž kazuje ma kakav na ruke prati kupit ću neku jeftinu pa kad kuhinja dodje gurnem u podrum
Kupimo najjeftiniju za ne punih 300 eura
Start je već bio dosta izazovan ali uspjeli smo i radila je 14 dana ispunjavajući obavezu
Od jutros ne radi, glasna je , ispumpava vodu i samo stane i upale se sve lampice
Čitam na internetu da je eventualno ima vode u Bodenwanne google ovo prevodi u podna tava čisto sumnjam da je dobro preveo
Došlo mi je da je zapalim
Šta joj je ? I šta mogu pokušati ?
Pogledajte prilog 1643073
za ostale nz. ali za dzabe nema ni kod babe.Vi ostali ste katastrofa!
a bar u cilju pokazivanja muzevnosti?za ostale nz. ali za dzabe nema ni kod babe.
dijagnostika se naplacuje![]()
Pogledati priručnik za upotrebu i potražiti kod greške.Prije 14 dana mi se pokvarila mašina za sudje (Beko )
Posto svakako treba kuhinja doći krajem novembra pocetkom decembra kazujem lepo da ću prati na ruke i svi ostali takodje
Muž kazuje ma kakav na ruke prati kupit ću neku jeftinu pa kad kuhinja dodje gurnem u podrum
Start je već bio dosta izazovan ali uspjeli smo i radila je 14 dana ispunjavajući obavezu
Od jutros ne radi, glasna je , ispumpava vodu i samo stane i upale se sve lampice
Čitam na internetu da je eventualno ima vode u Bodenwanne google ovo prevodi u podna tava čisto sumnjam da je dobro preveo
nice trya bar u cilju pokazivanja muzevnosti?
meni onomad crkla Balay posle 14 godina bezprekornog rada.Sada imam Beko i posle par dana morao dolaziti servis. Zamenili ceo jedan blok u masini.Prije 14 dana mi se pokvarila mašina za sudje (Beko )
meni onomad crkla Balay posle 14 godina bezprekornog rada.Sada imam Beko i posle par dana morao dolaziti servis. Zamenili ceo jedan blok u masini.
A nije bas bila od najjevtinijih.Reko, one jevtine se kvare al dzaba, kolko god da platis kvare se.