Да видиш овакав оглас, да ли би се пријавио?

Ima posla treba samo da se angažujes i da nisi mnogo probirljiv.
Teško je ubaciti se u elegantne profesije,naprimer prosveta,opština nesto sto si na državnim jaslama samo...
Para na paru ide
Neverovatno ali istinito - kad god sam pri kešovini hoće me kladža.
Danas sam im mazno 5000 pa još 3000 profita.
Dizvineš kad bi ovo moglo uvek da prokljuvim sistem to bi bilo 240.000 mesečno ali bez slobodnog dana.
A mora i glava da zaboli od mnogo kombinatorike i ako ne staneš - gotov si, sve odlazi.
Tako da sam sve povukao i popio kafetin.

Reklama bila komercijalna ili politička mora biti lepa.
Vi nam se predstavljate kao neki liberal kosmopolita a ne umete da primenite američki sistem kao Stojko.

Ja ne radim za MAXI
Pod kreditom RADIM ZA BANKU
a ko mi uplaćuje novac za rad na račun - nije bitno

to vi ex-KPJ potomci nikako da shvatite i primenite praktično since 09.10.2000.
Za floskule ste naravno prvi.
Ponosni sam sin istaknutog clana KPJ!

Svako trazi ono sto hoce da dobije..

Npr ja znam tipa koji radi za drugog u svom selu, placa mu 60 000 , ali je pritupav, radi onako usporeno sta mu gazda kaze i gazda glumi da su drugari, aon radi onako da mu ceo dan bude jedan posao...
A ako imas nekog ko moze da radi i zna da radi i hoce da radi a nije sezonski posao , tu nema bez 130 000 da ti radi na imanju...

Ovako mozes da se cenkas za dnevnicu , pa dodje ti , pa odradi ti jedan dan dva dana onako udarnicki , u svom ritmu...nije mu los ritam, i tu radi ako rade svi , sto znaci mora neko da radi do 16h, leto a vrucina, a stanes, stace i on...

U Srbiji se radi po principu ako nadjem budalu , posao ima da mi cveta, a ako ne nadjem, onda mi firma propada...

Back